Obavijesti

Sport

Komentari 6

Nunes uzela pojas Mieshi Tate! Lesnar slavio, vratio se i Cain

Nunes uzela pojas Mieshi Tate! Lesnar slavio, vratio se i Cain
1

Amanda Nunes nova je UFC prvakinja! Brazilka je razbila Mieshu Tate i uzela joj pojas. Brock Lesnar dobio je Marka Hunta, Cormier Silvu, a Cain Velasquez slavio je protiv Brownea...

VIDEO

Završio je spektakularni UFC 200 u Las Vegasu.

Amanda Nunes nova je prvakinja u bantam kategoriji. Brazilka je dominirala protiv Amerikanke Mieshe Tate koja nije uspjela obraniti naslov. Nunes se obranila od Mieshinih pokušaja rušenja i agresivno krenula udarcima. 

Brazilka je uzdrmala prvakinju, nastavila je s napadima i odlučila se za taktiku napada s leđa. To je ispalo odlično za nju jer je zahvatom gušenja završila borbu. Nunes je postala prva ženska UFC prvakinja iz Brazila, a Ronda Rousey ostala je jedina borkinja koja je uspjela obraniti pojas u bantam kategoriji.

Lesnar dominirao protiv Hunta

Brock Lesnar vratio se u MMA nakon četiri godine. Bivši prvak pobijedio je Samoanca Marka Hunta jednoglasnom odlukom sudaca. Iako bez borbe četiri godine, Lesnar je pokazao da ima kondicije.

Hunt je pokušavao pronaći Lesnarovu bradu, ali nije baš imao uspjeha. 

Amerikanac je nekoliko puta srušio Hunta i pokazao je više pa su suci s razlogom njemu dodijelili pobjedu.

Cormier pobijedio Andersona Silvu

Daniel Cormier također je slavio sudačkom odlukom.

Cormier je dominantnim hrvačkim vještinama pobijedio Andersona Silvu nakon tri runde. Silva je tražio svoju šansu dok su borci bili na nogama, ali čim se borba preselila na parter, za njega je stvar bila izgubljena.

Silva je na kraju dobio veliki pljesak publike jer je prihvatio borbu samo 48 sati prije protiv prvaka iz više divizije od one u kojoj on nastupa. 

Aldo svladao Edgara pred očima Conora McGregora

Jose Aldo osvojio je pojas privremenog prvaka u perolakoj kategoriji nakon pobjede protiv Frankieja Edgara. Aldo je slavio odlukom sudaca u teško gledljivoj borbi u kojoj nismo previše toga vidjeli.

Aldo je krenuo sporo, Edgar je pokušavao s rušenjima i primao je iz kontri. Suci su odlučili pobjedu dodijeliti Aldu koji sad čeka revanš s Conorom McGregorom koji je bio uz kavez i gledao je njihov meč.

Cain nokautirao Brownea

Bivši prvak se vratio! Cain Velasquez krajem prve runde pobijedio je Travisa Brownea prekidom. Velasquezu je to bila prva borba nakon što je prošlog ljeta ostao bez pojasa u teškoj kategoriji.

Nakon nešto sporijeg ulaska u meč, Brown je počeo s nekoliko dobrih udaraca, ali sredinom runde opustio se i Cain. Pogodio je Brownea kružnim udarcem i nakon toga direktom ga poslao na pod. Dvije sekunde prije kraja runde Browne se više nije mogao braniti pa je sudac prekinuo meč.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener