Obavijesti

Sport

Komentari 28

'O Brozoviću ćemo sve znati u utorak, a mi nikad ne plačemo'

'O Brozoviću ćemo sve znati u utorak, a mi nikad ne plačemo'

Ivica Olić već se u sklopu priprema za Azerbajdžan sastao s bivšim izbornikom te reprezentacije Robertom Prosinečkim, a vidjet ćemo hoćemo li koga povući s pretpoziva...

VIDEO

Čuo sam se s Brozovićem, o njegovom ćemo stanju puno više znati poslije utorka kada mu je na rasporedu magnetska rezonancija. Njega je u jednom sprintu 'spekao' mišić, to ga je zaboljelo, nije mogao nastaviti igru. Izašao je kako ne bi dodatno pogoršao svoju situaciju, ali sve ćemo znati u utorak, kaže Zlatko Dalić.

Hrvatski izbornik ima sve više problema za kvalifikacijske utakmice protiv Azerbajdžana i Mađarske, proteklih dana teže se ozlijedio Marko Pjaca, i dalje su upitni nastupi Perišića i Rebića, van stroja su Pivarić, Vrsaljko i Strinić, a suspendiran (samo za Azerbajdžan) Lovren. Dapače, u odnosu na početni sastav iz finala Svjetskog prvenstva, Dalić sigurno može računati tek na Vidu, Modrića i Rakitića.

- To je tako, dugo je trajalo Svjetsko prvenstvo, igrači nisu imali dovoljno odmora. Svi su se brzo vratili u klubove, oni ne pitaju, već ih samo guraju u pogon. Sigurno kako dečkima nedostaje taj ljetni odmor, koliko im je potreban trening, toliko je i pravi odmor. Vidjet ćemo u kakvom ćemo se stanju svi pojaviti na okupljanu, a znate kako je kod nas - nema kukanja niti plakanja!

Hoćete li možda povući kojeg igrača s pretpoziva (Posavec, Pongračić, Bartolec, Petković) ili pak u reprezentativni kadar pozvati kojeg drugog igrača?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vidjet ćemo ovih dana, s takvim stvarima nema žurbe. Pratimo stanje svih reprezentativaca, sigurno ćemo na vrijeme reagirati. Kod nas nema nikakve panike niti histerije, vjerujem da ćemo i pod ovakvom vrstom pritiska opet sve riješiti na najbolji mogući način.

Kako teku pripreme za početak kvalifikacija, jeste li možda već kontaktirali i bivšeg izbornika Azerbajdžana - Roberta Prosinečkog?
- Stručni stožer radi punom parom, Ivica Olić se sastao i s Robertom Prosinečkim. Želimo se što više informirati o našem prvom suparniku, marljivo radimo na tome, a imamo i kvalitetan skauting - završio je Dalić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem