Obavijesti

Sport

Komentari 156

O, ne! Izgubili smo kapetana Duvnjaka, 'otišao' mu je mišić

O, ne! Izgubili smo kapetana Duvnjaka, 'otišao' mu je mišić
4

Iz čista mira, bez ikakvog kontakta, Domagoj Duvnjak uhvatio se za list na nozi, legao na pod i potpuno problijedio... Lino Červar potvrdio je da je 'otišao list'. Jesmo li izgubili kapetana do kraja prvenstva?

VIDEO

U pitanju je list, otišla su mišićna vlakna, ali vidjet ćemo kolika je šteta. Zabrinut? Jesam, komentirao je Lino Červar ozljedu Domagoja Duvnjaka u posljednjim trenucima utakmice.

Kapetana su suigrači iznijeli s parketa, a koliko je ozljeda ozbiljna znat će se nakon detaljnog pregleda liječnika. Ako je doista mišić otišao, Duvnjaka sigurno neće više biti do kraja prvenstva. Ako je riječ samo o jačem grču, Duvnjak će odmoriti u idućoj utakmici s Islandom, možda bi se mogao vratiti protiv Švedske i onda bi ga imali spremnog za Francuze i Norvežane u nastavku prvenstva.

Pogledajte video

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:13

Inače, Duvnjak se u prosincu prošle godine pojavio na terenu nakon punih sedam i pol mjeseci pauze, nakon što je operirao koljeno 18. travnja 2017. U Kielu su bili nezadovoljni jer se priključio reprezentaciji, smatrali su da mu je potrebno još vremena da se vrati u pravu formu, no Duvnjak je čvrsto odlučio da će igrati na EP-u u Hrvatskoj.

U utakmicama Bundeslige prije Eura testirao je koljeno i ono je izdržalo, no nažalost - list na drugoj nozi nije. Kako sada stvari stoje, najbolji hrvatski igrač najvjerojatnije je izgubljen za ovaj Euro i Lino će morati uvesti nekog od šest igrača s tribine.

Kad je Duvnjak pao, među prvima mu je u pomoć priskočio srpski igrač Mijajlo Marsenić.

- Mislim da bi on to napravio i da je bilo tko od nas pao. Ne znam o čemu je riječ, kakva je ozljeda u pitanju, ali mu želim što brži oporavak - rekao je Marsenić.

Prema svemu sudeći bez Duvnjaka smo ostali do kraja prvenstva, a kako to mnogi kažu, bolje da smo danas izgubili bodove, nego kapetana. No, tako je kako je i bude li Lino morao nastaviti bez Duvnjaka s tribine će na parket preseliti jedan od igrača koji su u rezervi. Zamijeniti ga na isti način ne može nitko, no priliku bi u nastavku prvenstva mogao dobiti naš najmlađi reprezentativac Halil Jaganjac, jedan od najboljih strijelaca Lige prvaka. 

Kauboji za deset! Fenomenalna Hrvatska pomela Srbe u Splitu
Kauboji za deset! Fenomenalna Hrvatska pomela Srbe u Splitu

Červar: Slavlje? Danas? Pa sutra je trening

Lino nije želio ništa nagađati prije pregleda liječnika te se potpuno smireno vratio na utakmicu. 

- Što se tiče utakmice, pobjeda je uvijek draga. U poteškoćama jača karakter, no ovo je samo prva stepenica - rekao je Lino te nastavio:

- Dok smo igrali kako treba, bila je dobra tranzicija, bili smo atraktivni. Sve je išlo dobro, no, kažem, ovo je samo jedna pobjeda. Djelovali smo kao momčad.

Idući na redu je Island.

- Island je pobijedio Švedsku, a to je ipak iznenađenje. Trebat će se pomučiti, moramo se osvježiti i razmišljati što dalje. Slavlje? Danas? Sutra je trening!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke