Obavijesti

Sport

Komentari 22

Obitelj Schumacher šokirana lažima da Michael može hodati

Obitelj Schumacher šokirana lažima da Michael može hodati
1

Menadžerica Michaela Schumachera najavila je tužbu protiv magazina Bunte koji je objavio da legenda Formule 1 hoda uz pomoć terapeuta te da može podići ruku

VIDEO

Michael Schumacher je jako mršav, ali uz pomoć terapeuta može napraviti par koraka. Može čak podići i ruku, senzacionalno je donio magazin Bunte citirajući riječi svog neimenovanog izvora.

No, nažalost, ispostavilo se da je to laž koju je nešto kasnije razotkrila menadžerica Michaela Schumachera i najavila tužbu.

- Na žalost, moramo vas obavijestiti da vijesti kako Michael ponovno hoda nisu istinite - rekla je Sabine Kehm, Michaelova dugogodišnja menadžerica koja je preuzela ulogu glasnogovornice nakon što je legenda Formule 1 stradala te nastavila:

- S obzirom na težinu njegova stanja i činjenicu da je Michaelu privatnost u ovom trenutku najvažnija, ova nagađanja su strašno neodgovorna. Na žalost daju i lažnu nadu svima koji su povezani s njim u ovom teškom trenutku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bild pak u tekstu pod nazivom 'prava istina' donosi kako Michael samostalno diše, otvara oči te povremeno odaje dojam da je svjestan situacije oko njega. 

Od strašne nesreće na skijanju u Francuskoj prošle su gotovo dvije godine (29. 12. 2013.), no vijesti o Michaelovu zdravstvenu stanju dolaze na kapaljku. A i ono što izađe u javnost nije dobro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu