Obavijesti

Sport

Komentari 8

Obradović poludio kao nikad: Je*ite se! Je*i se Gigi Datome!

Obradović poludio kao nikad: Je*ite se! Je*i se Gigi Datome!
1

CSKA Moskva je na domaćem terenu sa 88-70 (39-34) pobijedila turski Fenerbahče. Nisu dobro izgledali gosti, a u jednom je trenutku prekipjelo i njihovom treneru Željku 'Žocu' Obradoviću koji je imao 'pomračenje uma'

VIDEO

Vi mislite da ste neki dobri dečki jel' da? Je*ite se svi! Je*ite se! OK? Hoćete da vam ponovim milijun puta?! Je*i se Gigi Datome! Srami se! I ti Mahmutoglu isto! Da sam normalan, poslao bih te u svlačionicu, urlao je na igrače turskog kluba na minuti odmora srpski trener Željko Obradović.

Euroleague Basket 2019_2020, 4th day AX Armani Exchange Olimpia Milano vs Fenerbahce Beko Istanbul

Nisu se proslavili košarkaši Fenerbahčea na gostovanju kod ruskog CSKA te su se nakon egala u prvom poluvremenu, potpuno raspali u nastavku. Kraj treće i početak zadnje četvrtine slomio je Žocove pulene koji su dobili 'jezikovu juhu' u punom smislu izraza. Mnogi su samo gledali u pod, a trener Obradović je bio u elementu.

- Stvar koju nikako ne volim je kada vidim da naši igrači izgledaju kao da nisu zainteresirani za igru. Jako je teško kada se vidi tako nešto. Pokušao sam ih probuditi i nešto učiniti... Žao mi je što to moram reći, ali tako se osjećam. Ali kako da se osjećam kada završimo četvrtu četvrtinu sa samo dva faula - rekao je nakon utakmice trener Fenerbahčea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Talijan Datome i Turčin Mahmutoglu dobili su najveću porciju na prozivci, ali nije ih to motiviralo jer su na kraju ipak izgubili 88-70. fenerbahče u Euroligi ima veoma loš omjer 2-6 te se nalazi na 15. mjestu, dok je CSKA drugi uz omjer 6-2.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu