Obavijesti

Sport

Komentari 34

'Očito sam griješio, od čekanja Tomasa do pozivanja Drapera'

'Očito sam griješio, od čekanja Tomasa do pozivanja Drapera'
1

IZBORNIK TRAŽI OPROST Mogu se samo ispričati navijačima, a moj je posao na klupi je gotov, rekao je Velimir Perasović nakon debakla Hrvatske na Eurobasketu

VIDEO

Evidentno je da je moje vrijeme prošlo, priznao je Velimir Perasović.

Nije odstupio, ugovor mu je ionako prestao vrijediti s krajem utakmice protiv Češke, ali vidjelo se na njemu da ni sam ne vjeruje da će dobiti novu priliku sjesti na klupu hrvatske reprezentacije.

- Nisam uspio izvući maksimum iz ove reprezentacije - dodao je izbornik uz kulisu od koje vam se smuči u želucu.

Samo dvadesetak metara dalje bili su Česi, koji su pjesmom u svlačionici slavili veliku pobjedu i prolazak u četvrtfinale. Ništa od rendezvousa naših sa Srbijom, ništa od profita za brojne turističke agencije koje su spremale čartere i posebne ponude za velik ogled Hrvatske i Srbije na nogometnom stadionu. Umjesto toga, Perasovićev pogled prema podu.

- Jako je teško voditi momčad kad vidite toliko deprimirajućih reakcija igrača.

Perasović je imao golemu podršku, očekivanja su od njega bila da se vrati kući s medaljom, ali na kraju nije napravio ništa bolji posao od Jasmina Repeše lani.

- Igrači su bili koncentriraniji nego ikad prije. Ali na polovici prve četvrtine prestali smo igrati, počeli smo raditi sve gluplje poteze i odigrali najgore što smo mogli zamisliti - rekao je, pa zamolio hrvatske navijače za oprost.

- Radili smo sve u najboljoj namjeri, ali očito je da smo griješili. Počinjem od sebe, tog čekanja Tomasa i pozivanja nespremna Drapera. Ali i dalje mi nije jasno da smo mogli baš ovako izgubiti - preuzeo je odgovornost Perasović.

Možete početi tražiti njegova nasljednika. Onim standardnim imenima Ace Petrovića, Jasmina Repeše i Nevena Spahije dodajte još i Slavena Rimca ili Veljka Mršića. A HKS će vjerojatno tu vijest objaviti tamo negdje mjesec dana prije početka priprema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka