Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Odlazak nije bila moja odluka, ali nitko me ništa nije pitao...'

'Odlazak nije bila moja odluka, ali nitko me ništa nije pitao...'
5

Arsene Wenger počeo je otkrivati istinu oko svog odlaska, korak po korak. Iako je u Arsenalovoj službenoj objavi pisalo kako je do te odluke došlo zajedničkom odlukom, čini se kako to nije slučaj

VIDEO

Ono o čemu se dugo vremena pričalo, sada je dobilo i službenu potvrdu.

Arsene Wenger ne napušta Arsenal na kraju sezone svojom odlukom!

Wenger je prošlog tjedna, na iznenađenje svih, objavio kako će na kraju tekuće sezone napustiti Arsenal nakon duge 22 godine provedene tamo.  Iako je u službenom priopćenju Arsenala rečeno kako je to zajednička odluka Francuza i uprave kluba, svi su govorili kako to sigurno nije Wengerova odluka. A sada su ti navodi dobili i službenu potvrdu!

Wenger nije htio napustiti Topnike, ali većinski vlasnik Arsenala, Stan Kroenke, izgubio je strpljenje s Wengerom nakon izrazito loše sezone u domaćem prvenstvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Arsenal se trenutno nalazi na šestom mjestu u domaćem prvenstvu, a izgubio je sve šanse da izbori poziciju koja će ih sljedeće sezone odvesti u Ligu prvaka. Jedina nada navijačima Arsenala je osvajanje Europske lige. 

Nedavno je francuski strateg izjavio kako nije vrijeme da priča o razlozima i da će o tome kasnije, ali sada je odlučio otkrivati istinu, korak po korak. 

- Sam trenutak objavljivanja raskida nije bio moja odluka. Nitko me nije pitao što mislim o tome - izjavio je Wenger, koji ima ugovor s Arsenalom za još jednu sezonu, ali će ga raskinuti prije vremena, te dodao kako se ne planira umiroviti poslije Arsenala

- Ne znam što ću raditi od ljeta, ali sigurno ću se nastaviti baviti ovim poslom. Oduvijek sam bio ponosan na činjenicu da pružam maksimum u ovom poslu i dok imam snage i volje nastavit ću ga raditi -  zaključio je Wenger. 

Za kraj se Francuz dotaknuo i Europske lige.

- Ova ekipa ima ogromnu kvalitetu i psihički su izrazito jaki. Oni zaslužuju nešto posebno, a ja ću se potruditi da im to i pružim. Za mene bi najveći uspjeh bio da ostvarim njihove snove i da osvojimo Europsku ligu - dao je Francuz kratak osvrt o Europskoj ligi, u kojoj mnogi navijači Arsenala vide spas.  

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet