Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odradili trening prije Islanda: Balić vedar, Vuković upitan

None Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

U lakšem treningu prije večerašnje utakmice s Islandom sudjelovao je i Ivano Balić. Naš glavni igrač gotovo sigurno će igrati. S Vukovićem se vjerojatno neće riskirati

Jutro prije prve utakmice na EP-u, ogleda s Islandom, Goluža je s igračima odradio lakši trening na kojem je bio i Ivano Balić. Gotovo sigurno će igrati večeras, djeluje raspoloženo i vedro, a to bi trebalo značiti i da su problemi s ozljedom sve manji. Drago Vuković, pak, večeras će vjerojatno odmarati, rame ga boli i bilo bi opasno riskirati. Osim ako baš ne bude nužno.

Igrači su opušteni, vidjelo se to i na prvom dijelu treninga, u onih 15-ak minuta otvorenih za javnost. Vori i Alilović natjecali su se u izvođenju četveraca, dio društva zabavljao se i nogometom, sve dok Goluža nije puhnuo u zviždaljku i pozvao ih na centar. Izbornik ovu Hrvatsku već danima naziva "lakom konjicom", reprezentacija bi trebala imati nešto drugačiji stil igre nego posljednjih godina, s puno više ritma i brzine. Igrače za takav rukomet imamo, no ostaje za vidjeti što će na sve to reći Islanđani. Također brza, agresivna, fizički odlična momčad. 

Odbrojavanje je počelo, Hrvatska i Island kreću večeras u 20 sati.

Komentari (14)
  • Ništa ga nemože spriječiti da zaigra za taj sveti dres. Čarobnjak koji je već 10 godina neriješiva zagonetka za protivničku obranu. Ponos hrvatskog sporta - Ivano Balić.

    16. 1. 2012,   13:07
  • Taj je živa legenda. Igrao bi i on i s težom ozljedom za Hrvatsku. S njime smo puno jači svakako. Nemora u prvom krugu igrati svaku tekmu, neka se pripremi za važne tekme u kojima idemo u boj za medalju. Danas ako Island padne (a sve upućuje prema tome) onda smo blizu toga da prenesemo 4 boda u drugi krug.

    16. 1. 2012,   13:33
  • zoran gobac i njegove pristaše lupaju minuse...

    16. 1. 2012,   14:31