Obavijesti

Sport

Komentari 52

Oglasio se i McGregor: Dobra borba, radujem se revanšu...

Oglasio se i McGregor: Dobra borba, radujem se revanšu...
6

Napokon se oglasio i Conor McGregor nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova. Irac je putem svog službenog Twitter profila poručio Rusu da je borba bila dobra te da se raduje revanšu...

VIDEO

Conor McGregor izgubio je u borbi stoljeća protiv prvaka lake kategorije UFC-a Khabiba Nurmagomedova nakon što mu je Rus u četvrtoj rundi napravio polugu na vratu. 

Takav ishod borbe izrazito je naljutio i razočarao Irca u toliko mjeri da se on nije pojavio niti na konferenciji za medije. Tamo ga je pokrio predsjednik UFC-a Dana White koji je otkrio kako Conora ne zanimaju sramotna događanja nakon borbe već sama borba. 

- Uopće ga ne zanimaju događanja poslije borbe. Više je bio zabrinut samom borbom. Rekao mi je ‘slušaj čovječe, uzrujan sam. Boli me neka stvar za sve što se poslije dogodilo. Nas dvojica se ne volimo’. Kao što znate ne sviđa mu se Khabib, ali nije ga prijavio kao niti nekoga iz njegova tima. Nije mu stalo do toga, nego samo do borbe - rekao je White. 

Međutim, nedugo nakon konferencije za medije, oglasio se i sam Irac putem svog službenog Twitter profila. Tamo je vrlo kratkim komentarom rekao što misli o borbi, a onda poručio Khabibu što ga čeka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dobra borba. Radujem se revanšu - napisao je Irac te tako zapalio borilački svijet.

Khabib je ovom pobjedom obranio naslov prvaka lake kategorije UFC-a te podebljao već savršen skor (27-0) dok je McGregor izgubio prvu borbu nakon gotovo dvije godine izbivanja iz oktogona.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Khabib Nurmagomedov ili Conor McGregor?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu