Obavijesti

Sport

Komentari 87

Ohandzin menadžer: Izigrali su nas, rade problem od 3000 €?!

Ohandzin menadžer: Izigrali su nas, rade problem od 3000 €?!
6

"Franck je u Hajduku zarađivao 10.000 eura bruto mjesečno, što znači oko 6000 eura neto. Sad su mu ponudili 12.000 € bruto, što nije dvostruko, kako tvrde, a nije ni blizu ugovora drugih igrača"

VIDEO

Menadžer Francka Ohandze Oliver Köenig nije krio nezadovoljstvo današnjim raspletom događaja te činjenicom da je Hajduk po njemu pokazao manjak respekta prema svom ponajboljem igraču.

Posebno je ljut na predsjednika Ivana Kosa, koji, po njemu, iz kluba želi potjerati sve igrače koje su doveli Goran Vučević i Damir Burić.

"Zar im Franck vrijedi jedna trećina Futacsa?"

 - Vrlo sam žalostan što veliki klub poput Hajduka ima na čelu ljude koji nisu profesionalni i koji izigravaju dogovore. Prava je istina da je Franck u Hajduku zarađivao 10.000 eura bruto mjesečno, što znači oko 6000 eura neto. Iz Hajduka su mu sada ponudili 12.000 eura bruto, što nije dvostruko, kako tvrde, a nije ni blizu ugovora drugih igrača. Zar Franck Ohandza vrijedi kao jedna trećina Futacsa ili puno manje od Saida - pita se Köenig i nastavlja: 

- Tražili smo 15.000 eura bruto, i ni cent više. Smatramo da to Franck zaslužuje. Pogotovo nakon pogrešnog liječničkog tretmana u Hajduku, koji ga je, umjesto mjesec i pol, koštao gotovo sedam mjeseci pauze. Franck je uvijek bio lojalan Hajduku, želi ostati jer voli ovaj klub i navijače.

- Da ne voli, mogao je otići u Kinu ili Dubai i zarađivati trostruko više. No on smatra kako njegova misija u Hajduku nije gotova i da može još puno dati ovim divnim navijačima, koji su ga jako lijepo primili -  kaže menadžer Hajdukovog napadača i dodaje:

"Ne tražimo puno"

- Nismo mi ti koji ne žele potpisati ugovor i ne tražimo ono što nije razumno. Zar je tih 3000 eura razlike stvarno tolika prepreka? Zar Franck zaslužuje biti plaćen manje od velikog broja suigrača? Puno ljudi s kojima sam kontaktirao kazali su nam kako smo fer, i kako od Hajduka ne tražimo previše. Isto tako nije točna informacija ni da smo tražili garanciju da će igrati, Bog mi je svjedok da mi tako nešto nikad ne bi palo na pamet - rekao je Köenig, koji se nije želio upuštati u špekulacije što će biti dalje i hoće li Ohandza proljeće umjesto na terenu odraditi na tribinama. 

- Imamo puno ponuda za Francka, ali želimo čiste odnose s Hajdukom. Ako ga oni stvarno ne žele, a čini se da je tako, on će biti prisiljen protiv svoje volje potpisati za novi klub. Pa čak i pod cijenu da sjedi na tribinama cijelo proljeće. On je jak karakter, zna da je u pravu, da je ispunio svoj dio pogodbe s klubom.

- Uvijek je davao svoj maksimum, posvećen je tome da navijačima pokaže što i koliko zna, i nada se da će mu to klub i omogućiti. Ako mu to ne bude omogućeno, onda su i on i Hajduk žrtve - zaključio je Ohandzin menadžer.

Brojke napadačkog trojca su zastrašujuće! Treba li Hajduk popustiti? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani