Obavijesti

Sport

Komentari 65

Okršaj titana, Modrić protiv Sneijdera: Wesley je ipak bolji

Okršaj titana, Modrić protiv Sneijdera: Wesley je ipak bolji
3

Luka je fenomenalan, ali ipak Sneijder je u ovom trenutku bolji. Napravio je više u karijeri, ali to ne znači da ga Modrić neće dostići, ako ode u veći klub, kaže Otto

VIDEO

Nema trenera na svijetu koji ne bi volio imati u momčadi Wesleya Sneijdera. Zato i igra za najveće klubove na svijetu, jer je izvanserijski igrač, rekao je Otto Barić.

Bivši hrvatski izbornik Nizozemca je posebno pratio lani kad je briljirao u dresu reprezentacije i Intera.

- Gotovo je sam Nizozemsku doveo do finala SP-a. Bio je veličanstven. Bez njega Inter sigurno ne bi napravio ništa. On je bio glavni Mourinhov igrač - kaže Barić i nastavlja:

I Luka je fenomenalan, ali ipak Sneijder je u ovom trenutku bolji. Napravio je više u karijeri dosad, ali to ne znači da ga Modrić neće dostići. Ako ode u veći klub, onda bi i Luka mogao do naslova prvaka države i Lige prvaka.

Wesley je osvojio sve

S Ajaxom, Realom i Interom osvojio je naslov državnog prvaka. S Interom je prošle godine osvojio apsolutno sve. Bio je jedan od najboljih igrača u Ligi prvaka. S Nizozemskom je došao do finala SP-a 2010. godine.

Wesley Sneijder

Udarac 10, brzina 9, kreativnost 8, dribling 9, dodavanje 8, snaga 9, igra glavom 8, timski rad 9

Presuda: 70

Udarac je njegova najjača karika. To je posebno pokazao prošle godine u dresu Intera. Izuzetno je brz kad ima loptu u nogama, a ima i odličan dribling. Zbog snage rijetko gubi duele. 

Cico: Modrić je dokazao klasu

Interes mnogih velikih klubova samo je dokaz Lukine vrijednosti, kazao je legendarni Zlatko Kranjčar.

Crnogorski izbornik jako cijeni Sneijdera, ali vjeruje da je Luka jednako dobar u posljednje vrijeme.

- Modrić je dokazao klasu u Tottenhamu i ako ode iz toga kluba, sigurno će i dalje nastaviti sjajno igrati. Pa on je jedan od najboljih veznjaka na svijetu - kaže Cico.

Smatra da još nekoliko godina može igrati vrhunski.

- S njim naša reprezentacija može postići velike rezultate na Euru i SP-u. Moj mu je jedini savjet samo da češće puca. Treba popraviti udarac i bit će gotovo savršen - rekao je Kranjčar, koji je našem veznjaku dao sjajne ocjene.

Luku žele velikani

U Dinamu je pokazao da je riječ o sjajnom igraču. Transfer u Tottenham bio je jedan od najvećih u povijesti ovih prostora. Za njega se sad otimaju Chelsea, Man. City, Man. United... Želi opet igrati u Ligi prvaka.

Luka Modrić

Udarac 7, brzina 9, kreativnost 9, dribling 9, dodavanje 9, snaga 8, igra glavom 7, timski rad 9

Presuda: 67

Luka ima gotovo savršena dodavanja, dribling i brzinu. Fali mu malo snage i tu je Sneijder bolji. Morao bi popraviti svoj udarac i češće pucati. Trebao bi poraditi i na igri glavom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani