Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Old Firm puta tisuću, e to vam je utakmica Hrvatske i Srbije'

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Škoti su shvatili što im se sprema ako se Srbija plasira na Euro. Šef policije na utakmicama u Glasgowu bit će Bernard Higgins, koji je rekao: Napravit ćemo detaljan plan osiguranja.

U Hrvatskoj je nogometna javnost podijeljena. Dio bi rado Srbiju u skupini na Euru 2020., uvjeren da smo puno jači, bolji. Dio bi, pa i igrača, radije izbjegao Srbe zbog tenzija i svega onoga što nema veze s igračima i kvalitetom.

I srpska nogometna javnost većinom bi radije izbjegla "vatrene". A ubrzo nakon ždrijeba i Škoti su shvatili kakav im okršaj prijeti.

Dakle, ako Srbija prođe playoff Lige nacija C, na Euru će igrati u skupini s Engleskom, Hrvatskom i Češkom, u Londonu i Glasgowu. A u posljednjem kolu 23. lipnja na Hampden Parku u Glasgowu bi se sučelili Hrvatska i Srbija.

Škotski Sun najavio je kako bi na tu utakmicu doputovale tisuće navijača obje reprezentacije. I prenosi izjavu neimenovanog navijača:

- Srpski i hrvatski navijači mrze se. Ne igraju međusobno često i na Hampdenu bi doista moglo biti gadno ako Srbi odu na Euro.

- Utakmica se igra u večernjem terminu pa će se navijači imati priliku 'natankati' cijeli dan. A njihovi su navijači organizirani i napadaju čak i policajce - čudi se navijač, te zaključuje:

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Pa to je tisuću puta gore nego Old Firm!

Šef policije na utakmicama u Glasgowu bit će Bernard Higgins, koji je rekao:

- Napravit ćemo detaljan plan osiguranja.

No, da bi do tog okršaja došlo, Srbija mora pobijediti najprije Norvešku, a potom i Škotsku ili Izrael.

Komentari (20)
  • BEZ BRIGE,nije srbija zvezda pa da se na srecu UVIJEK plasira u tu LP,srbi su navikli da velika natjecanja gledaju na tv-u i zato bez brigeeee...REALNOST je da oni nece proci ni norvezane,jer su ovi kao ekipa duplo bolji i uigraniji,AJ BOK!!!

    9. 12. 2019,   13:11
  • A što ga "kuhaju" novinari, samo da se nešto piše. Još će se igrati pred praznim tribinama

    9. 12. 2019,   13:22
  • Bezveze strahuju kad ce ih odmah Norveska nabit i izbacit u prvom krugu play off-a

    9. 12. 2019,   13:31