Obavijesti

Sport

Komentari 32

Olmić se ušetao na mala vrata pa Ćoriću oteo ključeve Dinama

Olmić se ušetao na mala vrata pa Ćoriću oteo ključeve Dinama
1

UKRAO MU SHOW U Maksimiru su Antu Ćorića programirali kao igrača koji je danas trebao biti nositelj njihove igre. Čekajući njega, pojavio se Dani Olmo bez kojeg je današnja igra Dinama nezamisliva...

VIDEO

Dinamo je snažno odradio jesenski dio HNL-a te poslije 20 kola ostao jedina neporažena momčad uz 15 bodova fore na prvoj poziciji. 

Ciničnost 'modrih' osjetila je i vinkovačka Cibalia koja je odolijevala do 79. minute zahvaljujući utakmici života mladog golmana Zvonimira Šubarića. Završilo je 1-0 golom Angela Henriqueza i pobjeda 'modrih' ipak je na kraju zaslužena.

Ujedno, bila je u ovo utakmica u kojoj je Ante Ćorić vjerojatno upisao svoje posljednje minute u 'modrom' dresu.

Kod Marija Cvitanovića nema previše prostora za igru jer je danas prvi put započeo utakmicu za Dinamo poslije kupa u Novigradu prije mjesec i pol dana. 

Pokretanje videa...

00:26

Skini TVizzy i pogledaj gol odmah! getizzy.com/tv_izzy_croatia/

Programirana 'desetka' aktualnog lidera nije se posebno naigrala nogometa niti u subotu poslijepodne. Show mu je ukrao njegov kolega, godinu mlađi Španjolac Daniel Olmo Carvajal.

I nije to samo slučaj bio u utakmici protiv Cibalije, to je na snazi čitave jeseni u kojoj Dinamo ide na pogon možda i budućeg člana Vatrenih.

Od Ćorića se očekivala čarolija, on je trebao biti igrač poput Bobana, Kranjčara ili Modrića koji će svojim potezima dizati publiku na noge...

On je trebao započinjati i završavati akcije, njemu je 'desetkom' na leđa povjeren ključ igre! I dok se čekala njegova eksplozija s obzirom na formativne životne godine, pojavio se još uzbudljiviji igrač koji se tiho ušetao na 'mala vrata' i pokazao da je tip za velike stvari.

Henriquez opet spasio Dinamo koji se namučio protiv Cibalije!
Henriquez opet spasio Dinamo koji se namučio protiv Cibalije!

Olmo se protiv Cibalije poigravao. Razlika u klasi bila je golema. Kao da je 'skinuo' neke poteze slavnog sunarodnjaka Andresa Inieste. Piruete, driblinzi, okomite ubojite lopte, udarci iz daljine...

Sve je to bio dio njegovog repertoara u samo ovoj utakmici i definitivno je on uz Šubarića prvo ime utakmice.

Popularni 'Danijel Olmić' nosio je Dinamo svojom igrom, suigrači ga nastoje potražiti u svakoj prilici loptom jer znaju da će on nešto napraviti, a on se - nudi konstantno!

Razigran poput djeteta koje uživa u svakoj minuti igre. Za njega je prava šteta što prvenstvo ide na pauzu, no za Ćorića nije.

On bi, prema svemu sudeći, trebao promijeniti sredinu. U Dinamu je daleko od uloge glavne face i vođe na terenu i šanse da uskoči u tu ulogu gotovo su nikakve pored ovakvog Danija Olma.

Toga je itekako svjestan Mario Cvitanović, uostalom, to pokazuje cijele jeseni svojim odlukama koje su apsolutno ispravne što potvrđuju igre i na koncu, rezultati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica