Obavijesti

Sport

Komentari 10

Olmo krvave glave: Ma, samo udarac! Odležao sam i nastavio

Olmo krvave glave: Ma, samo udarac! Odležao sam i nastavio
1

Nisam igrao dobro, morao sam bolje reagirati i kod one šanse. Čuo sam da Olmo dolazi s desne strane, ali odlučio sam lijevo, mislio sam da će proći kroz noge..., priznao je Bruno Petković

VIDEO

Bilo je teško, znali smo kako su jaki i sitni, ali mislim kako smo bili dobri, dobro smo se branili, rekao je Dani Olmo.

Veznjak Dinama nije previše očajavao zbog poraza hrvatskog prvaka kod najbolje engleske momčadi Manchester Cityja u drugom kolu Lige prvaka. I nije imao zašto biti, "modri" su pružili vrlo dobru predstavu unatoč porazu 2-0 i golovima u 65. i 95. minuti.

Pokretanje videa...

00:28

- Nismo imali puno šansi, ali i one koji su oni imali dobro smo obranili. Dobro smo odigrali, ovo je dobra priprema za ono što nas čeka dalje - dodao je Olmo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dobio je udarac u glavu u prvom poluvremenu kad ga je pošteno opalio João Cancelo i zaradio žuti karton.

- Ništa, samo udarac i to je to. Odležao sam malo i nastavio igrati - rekao je Olmo za PlanetSport.

Atalanta je već prekrižena, dva duela sa Šahtarom za proljeće
Atalanta je već prekrižena, dva duela sa Šahtarom za proljeće

Za razliku od većine utakmica, ovaj put morao se vraćati i pomagati Petru Stojanoviću u obrani.

- Znali smo kako će to biti, da će krila raditi dva na jedan na našoj strani, kao i na drugoj. I ja i cijela momčad morali smo igrati obranu i davati sve od sebe.

Druga utakmica ovih dvaju klubova bit će u šestom kolu na Maksimiru.

- Vidjet ćemo što će biti. Koncentrirat ćemo se na HNL i pripremit ćemo se kad za to dođe vrijeme - zaključio je Olmo.

Susret 2. kola Lige prvaka između Manchester Cityja i Dinama

Bruno Petković vodio je bitku sa stoperima Cityja, no nije se baš naigrao. Toga je svjestan i on sam.

- Nisam odigrao danas dobro i sigurno da smo izgubili od najbolje ekipe na svijetu. Nije ovo težak poraz, idemo dalje i po pobjedu u sljedećoj utakmici. Nismo imali odgovora na njihov presing, probali smo pasevima, ali nije išlo. Imali smo jako puno pritiska od strane njihovih igrača - rekao je Bruno Petković, a onda se osvrnuo na situaciju u kojoj je vodio loptu i išao prema naprijed, a desno je imao samog Olma.

- Čuo sam Olma koji dolazi s desne strane, odlučio sam lijevo, mislio sam da će proći kroz noge. Morao sam drugačije reagirati. Gledajte, da smo mi pobijedili, svi bi rekli da je City imao loš dan, naravno da igraš koliko ti protivnik dozvoli. No ima situacija u kojima sam ja mogao bolje reagirati. Mi bi sigurno potpisali da će biti 1-0 u 95. minute. Nismo baš lijepo igrali, niti sam ja sudjelovao baš nešto. Ovo je utakmica iz koje moramo dosta toga naučiti, moramo uzeti lekciju. Teško je bilo igrati, znate kako ljudi igraju. Igraju odličan nogomet. Možda smo morali bolje izlaziti u kontre i više raditi - zaključio je Petković from Metković, a kapetan Arijan Ademi nadodao je kako je razočaran jer njegova momčad nije više pokazala prema naprijed.

- Dosta teško je bilo zadržati loptu. U početku su imali prilike iz naših grešaka, falio bi nam pas ili nešto i oni su nas mogli kazniti. Dobro smo stajali na terenu, dobro smo se branili. Šteta što nismo otišli prema naprijed i možda nešto više napravili. Pročitali su nas u nekim situacijama kada smo ih mogli ugroziti. Mi smo dali sve od sebe, žao nam je što nismo uspjeli ostvariti bolji rezultat. Znamo da će biti gusto do kraja grupne faze, mi ćemo se boriti i dati sve od sebe - kaže Ademi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine