Obavijesti

Sport

Komentari 10

Olmo po prve minute u 'furiji', Moubandje pozvan, Gavro nije

Olmo po prve minute u 'furiji', Moubandje pozvan, Gavro nije
1

Livaković, Perić, Oršić i Petković pokušat će Hrvatskoj pomoći na Rujevici protiv Slovačke kako bi se plasirali na Euro 2020. Dani Olmo prvi je put pozvan u reprezentaciju Španjolske. Gavranović nije pozvan

VIDEO

Nogometaši Dinama u nedjelju su deklasirali Rijeku 5-0, ali za većinu Dinamovih igrala vremena za slavlje baš i nema previše. Na redu su reprezentativna okupljanja, a dinamovaca u A reprezentacijama ovoliko nije bilo već godinama, imaju ih 10.

Prvi poziv u španjolsku A reprezentaciju dobio je dragulj Dani Olmo. Logičan je to slijed događaja. Olmo je nosio desetku mlade 'furije' na U-21 prvenstvu, osvojio natjecanje i bio ponajbolji igrač. Bila je to dovoljna referenca izborniku Robertu Morenu koji ga je pozvao za utakmice protiv Rumunjske i Malte.

SPAIN v MONTENEGRO. EUROPEAN UNDER-21 CHAMPIONSHIP 2021. GROUP 6. QUALIFYING ROUND.

U boj za Euro krenut će i Dominik Livaković, Dino Perić, Mislav Oršić i Bruno Petković. Prvo je na meniju Slovačka pa prijateljska na Aldo Drosini s Gruzijom. Livaković će sigurno biti prvi golman protiv Slovaka, a u napadu rezervirano mjesto ima Bruno Petković, barem dok se ne vrati Andrej Kramarić. Oršić je za "vatrene" debitirao protiv Azerbajdžana, a nakon što je Rijeci zabio hat-trick, treći ove sezone, s pravom se nada nešto većoj minutaži. Barem protiv Gruzije. Zaigrati bi mogao igrati i Perić. Nema Lovrena i Vide pa se traži partner Tinu Jedvaju u zadnjoj liniji.

Amer Gojak jedan je od najozbiljnijih aduta Roberta Prosinečkog za utakmicu protiv Italije. BiH reprezentativac ima četiri gola u 10 nastupa za "zmajeve". Ponovno se na popisu našao i Izet Hajrović, ali još nije u pravoj formi. 

Zenica: BiH protiv Finske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo

Poljsku čekaju susreti s Izraelom i Slovenijom, a priliku kao zapeta puška čeka Damian Kadzior. Izbornik Jerzy Brzeczek obožava Dinamovo krilo, pod njim je Kadzior već skupio četiri nastupa, ali teško je doći do ozbiljnije minutaže pored strašnih napadača Piateka, Milika i Lewandowskog. 

Protiv Kadziora bi mogao zaigrati Petar Stojanović. Protiv Rijeke je odigrao sjajnu utakmicu, a i prvi je izbor kod Matjaža Keka u slovenskoj reprezentaciji na desnom beku. Sloveniju čekaju utakmice protiv Latvije i Slovačke.

Euro 2020 Qualifier - Group G - Slovenia v Poland

Svojim izborom u švicarskoj reprezentaciji iznenadio je Vladimir Petković. Sarajlija je za lijevi bok pozvao Françoisa Moubandjea, iako on ne može ni blizu prvoj postavi pod Nenadom Bjelicom, Leovac je jednostavno bolji. Na popisu nema Marija Gavranovića koji se muči s ozljedom zgloba.

Zbog brojnih odlazaka u reprezentacije nešto teži posao ima trener Dinama Nenad Bjelica. Morat će za treninge tijekom reprezentativne pauze povući par igrača iz druge momčadi i juniora.

Euro 2020 Qualifier - Switzerland Training

Dinamo trenutno vrijedi 107,30 milijuna eura prema Transfermarktu, a svakim nastupom igrača za reprezentaciju cijena im samo raste. Što će tek biti ako Dani uhvati koji nastup za "furiju. Pa već sad vrijedi 30 milijuna eura, a čelnici Dinama ni ne pomišljaju da ga puste za manji iznos od tog...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom