Obavijesti

Sport

Komentari 80

Olmo vodi Španjolsku do zlata, a Twitter luduje: Ma koji Felix

Olmo vodi Španjolsku do zlata, a Twitter luduje: Ma koji Felix
2

'Čitam da Joao Felix odlazi za 126 milijuna eura. Pa to je smijeh u usporedbi s onim što pokazuje Dani Olmo', samo je jedan od komentara oduševljenih korisnika društvenih mreža

VIDEO

Mladi španjolski reprezentativac i Dinamov dragulj Dani Olmo (21) u četvrtak je došao do svog drugog gola na Euru U-21 u 4-1 pobjedi nad Francuskom.

Mladić iz Terrasse mogao bi i trebao bogato unovčiti svoju sezonu. S Dinamom je igrao to čuveno europsko proljeće, osvojio naslov prvaka Hrvatske, a u zagrebačkom su klubu željeli pričekati kraj Eura za mlade prije nego ga prodaju. 

Kao da su znali da bi Olmo na prvenstvu pokazati svu raskoš svog talenta, a znamo da cijena na kontinentalnim i svjetskim smotrama nakon par dobrih nastupa skače u nebo.

Španjolska je na otvaranju Europskog prvenstva do 21 godine poražena (3-1) od Italije, a u toj utakmici nije bilo Danija Olma koji je ostao na klupi. Konkurencija u španjolskoj U-21 vrsti je žestoka, tu se nalaze četiri igrača koji su već nastupali za A reprezentaciju (Ruiz, Ceballos, Oyarzabal, Fornals), tu su i zvijezde vrijedne po 50-ak milijuna eura... 

Zagreb: U posljednjem kolu HT Prve lige sastali se Dinamo i Hajduk

Ipak, već u utakmici protiv Belgije, izbornik Luis de la Fuente priznao je svoju pogrešku te je uvrstio Olma u prvih 11 protiv Belgije (2-1), a ovaj se odužio golom. Startao je Olmo i u 5-0 pobjedi nad Poljskom te asistirao za gol, a na sve to nadovezao se i gol protiv Francuske.

Dani Olmo je (ne računajući trećeg golmana Danija Martina) najmlađi, te jedini igrač rođen 1998. godine u kadru mlade španjolske vrste. Ali, i jedini koji na reprezentativnom popisu ne dolazi iz Liga petice. 

Korisnici Twittera bili su u deliriju nakon sjajne partije Olma protiv Francuske, a izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih komentara.

- Čitam da Joao Felix odlazi za 126 milijuna eura. Pa to je smijeh u usporedbi s onim što pokazuje Dani Olmo - napisao je jedan korisnik.

- Ne sumnjam da će Olmo nakon Eura dobiti negdje veliki ugovor. Izvrstan je igrač Dinama - napisao je drugi.

- Barcelona treba odustati od Neymara i dovesti Danija Olmo - optimistično je mišljenje jednog navijača 'blaugrane'.

- Marco Asensio, gledaj i uči od Danija Olma i Pabla Fornalsa.

- Zašto Barcelona dovodi Griezmanna? Pa uzmite Olma ili Oyarzabala - napisao je odriješito jedan navijač katalonskog kluba.

Društvene mreže potpuno su poludjele za Dinamovim draguljem koji prema Transfermarktu vrijedi 15 milijuna eura, a u Dinamu se nadaju da će dobiti barem dvostruko više od njegove tržišne vrijednosti. Svakim dobrim nastupom na Euru cijena skoči za još pokoji milijunčić, a pred mladim igračima 'furije' još je ostalo finale protiv Njemačke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu