Obavijesti

Sport

Komentari 10

Oluja ih nije zaustavila: Plavi bolji od Dresdena, zabio Moro

Oluja ih nije zaustavila: Plavi bolji od Dresdena, zabio Moro
1

Emir Dilaver bio je kapetan do 60. minute, a onda je kapetansku traku preuzeo Dani Olmo. Utakmica se igrala po pljusku, vjetru, na trenutak čak i suncu, a konačno se vratio i Majer...

VIDEO

Dinamo je stigao i do druge pobjede na pripremama u Beleku, modri su danas bili uspješniji (1-0) od Dinamo Dresdena. Nenad Bjelica opet je na travnjak poslao 22 igrača, a ovaj su dvoboj propustili Livaković, Zagorac, Moharammi, Musa, Perić, Ademi, Šunjić, Hajrović, Marin, Gavranović i mladi Šutalo. Jedini gol zabio je Nikola Moro koji je sada s dva pogotka najbolji strijelac modrih priprema.

Utakmica je krenula u 12.30 po lokalnom vremenu, a zbog slabije vidljivosti igralo se - pod reflektorima. U prvom dijelu gotovo da i nije bilo nogometa. Vjetar je snažno puhao, padala je jaka kiša, uvjeti definitivno nisu bili nogometni. Prigoda je bilo jako malo, iz tog perioda igre pamtimo tek po jednu lijepu obranu na obje strane.

Pokretanje videa...

00:20

Dobar udarac Gojaka s ruba kaznenog prostora obranio je Schubert, dok je Dinamo Dresden najbolju prigodu imao preko Duljevića. Horkaš je krivo ispucao loptu, dodao je BiH reprezentativcu, ali onda i obranio njegov pokušaj. Haris Duljević djelovao je opasno u prvom poluvremenu, a riječ je o nogometašu zbog kojeg Robert Prosinečki u BiH reprezentaciju do sada nije pozivao - Izeta Hajrovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snažan vjetar bitno je utjecao na igru, pogotovo na duge lopte. Dinko Horkaš tako je ispucao jednu povratnu loptu Dilavera, ispucao ju svom snagom, a ona je zbog jakog vjetra završila iza njega, u korneru.

U nastavku se na kratko pojavilo sunce, a Dinamo je odmah proigrao i poveo u 56. minuti. Baturina je ubacio iz desne strane, a Moro natrčao na loptu, pa je iz prve zakucao u mrežu. Drugi je to pogodak modrog veznjaka na ovim pripremama, očito kako se Moro u drugom dijelu sezone ne miri s ulogom pričuve Gojaku i Olmu. Za sada je daleko najbolje modro ime ovih priprema.

Nenad Bjelica danas je i malo promijenio kapetane, kapetansku traku na početku je nosio Emir Dilaver, a od 60. minute Dani Olmo.

Strijelac: 1:0 - Moro (56)

Dinamo Zagreb (4-1-4-1): Horkaš - Stojanović, Theophile, Dilaver, Šitum - Lešković - Ćuže, Majer, Gojak (od 46. Moro), Oršić - Baturina (od 60. minute: Josipović - Matel, Rrahmani, Franjić, Leovac - Gjira - Kadzior, Olmo, Moro, Menalo - Petković). Trener: Nenad Bjelica.
Dinamo Dresden (4-2-3-1): Schubert - Müller, Ehlers, Dumić, Hamalainen - Benatelli, Kulke - Berko, Duljević, Atik - Röser (još su igrali: Wiegers, Kusej). Trener: Maik Walpurgis.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida