Obavijesti

Sport

Komentari 41

Ono kad ti sjedne! Raketin gol možda i najljepši u ovom kolu

Ono kad ti sjedne! Raketin gol možda i najljepši u ovom kolu
12

Ivan Rakitić zabio je drugi gol Barcelone na gostovanju kod Tottenhama. Bio je to gol koji će se dugo vrtjeti po svjetskim portalima. Opalio je Ivan iz letećeg voleja, ni dva Llorisa ne bi to obranila

VIDEO

Ivan Rakitić zlatnim će slovima biti upisan u Barcine knjige kao igrač koji je zabio 600. gol za Katalonce u Ligi prvaka/Kupu prvaka.

Barcelona je slavila kod Tottenhama 4-2 u 2. kolu Lige prvaka.

Zabio je hrvatski veznjak jedan od najljepših golova u dresu Barcelone i gol koji bi mogao konkurirati i za najljepši ove sezone.

Pogledajte Rakitićevu golčinu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kakva je to raketa bila na Wembleyu! 

I dok se na španjolskim travnjacima muči s Gironom i Bilbaom i gubi od Leganesa, u Ligi prvaka je to neka druga Barcelona. Tamo Messi u dvije utakmice zabije pet komada, Raketa pogodi leteću raketu, a Tottenham na trenutke izgleda kao nižerazredni klub, a ne četvrtoplasirana momčad jedne od najjačih liga svijeta.

Barcelona je kod Tottenhama u 2. kolu Lige prvaka stigla nakon niza loših rezultata kakve Katalonci dugo ne pamte, ali protiv Spursa je to bila prava rapsodija. 

Slavili su Katalonci 4-2, Messi je zabio dva gola, dvaput je pogodio stativu, po jedan gol zabili su Coutinho i Rakitić. Teško da može biti dileme koji je gol naljepši na utakmici, ta je titula zasluženo pripala Ivanu Rakitiću. 

No krenimo redimo.

Prvo Coutinhov gol nakon 92 sekunde, što je drugi najbrži gol Barcelone u povijesti Lige prvaka (samo je Van Bommel zabio brže za Katalonce u ovom natjecanju, Panathinaikosu nakon 36 sekundi 2005.), a onda Rakitićeva majstorija. 

Bio je to gol kakav se rijetko viđa.

Kao i kod prvog gola, akciju je pokrenuo Leo Messi, Coutinho je vratio loptu na 18, 19 metara, a Rakitić ju je, onako iz zaleta, pogodio letećim volejem za 2-0 Barcelone.

Ni dva Llorisa ne bi mogla obraniti ovu Ivanovu raketu, a lopta se još od stative odbila u mrežu pa je sve izgledano još atraktivnije.

Neobranjivo!

Tottenham se vratio golom Kanea, Messi je nakon dvije stative počeo pogađati pa je zabio za 3-1. Lamela opet vraća nadu Spursima, ali Messi je uništava drugim golom na utakmici za konačnih 4-2.

Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića