Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opet sutkinja Šupe: Oslobodila optuženog za nerede na Euru

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL 7

HNS je namjeravao kaznu od 100.000 eura za nerede u St. Etienneu naplatiti od navijača, ali nitko iz Saveza nije se udostojio doći na suđenje niti je pokazao zanimanje za ovaj predmet

Nepravomoćnom presudom šibenskog Općinskog suda, jedan od navijača optuženih za nerede na utakmici Hrvatske i Češke u Saint Etienneu na Euru 2016. oslobođen je svih optužbi, piše Šibenik IN i dodaje kako se nitko od HNS-a nije udostojio doći na suđenje niti je pokazao zanimanje za ovaj predmet, unatoč najavi da bi Uefinu kaznu od 100.000 eura mogli naplatiti od izgrednika.

EKSKLUZIVNO: POGLEDAJTE VIDEO NEREDA

Hrvatski navijači prekinuli su utakmicu protiv Češke na prošlogodišnjem Euru četiri minute prije kraja bacajući bengalke na teren. Nakon toga su se potukli na tribinama, ali tužiteljstvo na suđenju na kojem je predsjedavala Maja Šupe, sutkinja koja je oslobodila Tomislava Horvatinčića za smrt tvoje Talijana zbog famozne 'sinkope', nije uspjelo dokazati da je mladić sudjelovao u neredima.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Screenshot/24sata

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ono što je zanimljivo, nitko od ispitanih svjedoka nije ga za to ni teretio. Na video snimci vidi se tučnjava pedesetak ljudi, ali nije im se vidjelo lice pa nije postojao ni dokaz koji bi optuženika teretio da je sudjelovao u neredima.

Njegov iskaz je bio da je kupio karte od prekupaca te da nije sudjelovao u neredima niti da mu je to bila namjera. Ako ova presuda bude pravomoćna, više neće biti pravne osnove za tužbu HNS-a koji je kaznu namjeravao naplatiti od navijača.

POGLEDAJTE VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO

Komentari (115)
  • Daj, strpajte tu potkupljivu babu već jednom u zatvor!

    7. 12. 2017,   17:56
  • Zena jednostavno treba strucnu pomoc i gotovo.

    7. 12. 2017,   17:38
  • A na snimci je monika levinsky...ili moram na očni??

    7. 12. 2017,   17:50