Obavijesti

Sport

Komentari 63

Oprosti nam, Striniću, sve te grube riči. Ovo na Carlosa sliči

Oprosti nam, Striniću, sve te grube riči. Ovo na Carlosa sliči
2

A ne da Strinić nije bio slaba točka, nego je uz Modrića i Kalinića bio naš najbolji čovjek večeras. Toliko puta nije probio stranu na svim ostalim utakmicama koje je odigrao za reprezentaciju.

VIDEO

Nije vijest da je Luka Modrić bio najbolji, to se od njega i očekuje. Nije nikakva novost kad bez greške odigra, recimo, Šime Vrsaljko. Ili kad zabije Nikola Kalinić. Na to smo od njih i navikli. 

Ali kad jedan od najboljih igrača reprezentacije bude Ivan Strinić, najosporavaniji igrač reprezentacije, uz Josipa Pivarića - koji nije igrao večeras - onda je jasno da Hrvatska 'melje'.

Dugo, baš jako dugo jedan hrvatski lijevi bek nije odigrao partiju za reprezentaciju kakvu je večeras pružio Ivan Strinić. Pazite, tog dečka nema ni na mapi otkad je na Europskom prvenstvu ispao krivac za gol Portugala. Potpuno nepravedno jer je loptu izgubio na 70-80 metara od gola i Quaresmin gol nakon toga je splet niza grešaka nekoliko igrača. A krivac je ispao i nakon remija s Turskom u rujnu prošle godine kad je i potpuno 'ispario' iz reprezentacije. 

Nije ništa lakše bilo ni Pivariću. Tko god da je igrao lijevog beka, za njega je bila rezervirana najlošija ocjena na terenu. Ali ne i ovaj put, ne večeras! Siroti Maniatis nije znao gdje je kad bi krenuo Strinić. Možete zamisliti kako mu je bilo, i njemu su jadnom prije utakmice vjerojatno objašnjavali da je lijevi bek slaba točka Hrvatske. A ne da Strinić nije bio slaba točka, nego je uz Modrića i Kalinića bio naš najbolji čovjek večeras. Toliko puta nije probio stranu na svim ostalim utakmicama koje je odigrao za reprezentaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Asistencija Kaliniću bila je samo nagrada za fantastičnu partiju. Da se malo našalimo, možemo mu samo poručiti: Oprosti nam, Strina, sve te grube riči. Ovo večeras na Roberta Carlosa liči.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića