Obavijesti

Sport

Komentari 20

Oreščanin: Gol je bio čist! Igor Bišćan: Gorgon je 'gorio' 40°C

Oreščanin: Gol je bio čist! Igor Bišćan: Gorgon je 'gorio' 40°C
1

Zadovoljan sam. Mislim da su dečki dali sve od sebe s obzirom na cijelu situaciju s ozljedama. Bio sam zabrinut s obzirom da je Hajduk napravio veliki korak naprijed u zadnjih nekoliko utakmica, rekao je Bišćan

VIDEO

Igor Bišćan i Siniša Oreščanin bili su zadovoljni podjelom bodova na Rujevici u 152. Jadranskom derbiju Rijeke i Hajduka (0-0).

- Moram biti zadovoljan, mislim da su dečki dali sve od sebe s obzirom na cijelu ovu situaciju s ozljedama, te mnogo bolesnih. Bio sam zabrinut s obzirom da je Hajduk napravio veliki korak naprijed u svojoj igri u zadnjih nekoliko utakmica. Žao mi je što publika nije vidjela golove. Bio je plan da čekamo Hajduk i čvrsto stojimo iza lopte s obzirom na sve probleme koje smo imali - rekao je Bišćan pa dodao:

Pokretanje videa...

01:30

- Veliki problem bile su nam viroze Alexandera Gorgona i Domagoja Pavičića i tim više sam zadovoljan rezultatom. Pa Gorgon dan prije utakmice imao temperaturu 40... Mislim da je Hajduku mjesto više nego što je na ljestvici tako da sam zadovoljan bodom.

Na tom tragu bio je i Siniša Oreščanin.

- Mislim da je 0-0 realan rezultat. Nadali smo se da ćemo dobro poluvrijeme nastaviti i u drugom, ali smo pali, Ipak, nešto se pita i Rijeku. Utakmica je bila dobra za gledanje i zadovoljni smo bodom, ne treba biti megaloman. 

Ipak, dvoboj nije mogao proći bez repova. Sudac Fran Jović u 13. je minuti poništio gol Hamze Barryja nakon prekršaja Jaira nad Župarićem.

 

- Ljudi od povjerenja rekli su mi da je naš gol bio čist - kratko je prokomentirao Siniša Oreščanin.

Video sporne situacije pogledajte OVDJE.


- Čudna utakmica za koju smo se jedva skupili. Najvažnije je bilo da ginemo na terenu jedan za drugoga i mislim da je na kraju ovo vrijedan bod. Hajduk je dobra i mlada, energična ekipa. Bod je najrealniji ishod. Imamo peha s tim ozljedama, ali neki se već vraćaju i bit ćemo sve bolji i bolji - rekao je bek Rijeke Petar Mamić.

Ante Palaversa da je remi realan.

- Rezultat je mogao otići i na jednu i na drugu stranu. Ovako je najpravednije. Cilj nam je hvatanje Europske lige i nadam se da ćemo tako nastaviti. Sad razmišljam samo o Hajduku, ali pratim i Manchester City. Možemo ovaj Hajduk još puno bolje.

Jedan od junaka susreta bio je Josip Posavec.

- Uspio sam poloviti to što je trebalo, ali ja sam dio momčadi, svi zajedno smo ostavili dobar rezultat. Najvažnije je da smo svi sretni i zadovoljni. Uvijek inspiriran na Rujevici? Tako ispada, još u dresu Intera sam imao dobre partije protiv Rijeke. Ovo je jedan od ljepših stadiona u Hrvatskoj, navijači su iza tebe dva metra, ako si sportaš teško ti treba što više za dobru partiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom