Obavijesti

Sport

Komentari 19

Oreščanin: Posavec je osigurao pobjedu, za Rudeš ću rotirati...

Oreščanin: Posavec je osigurao pobjedu, za Rudeš ću rotirati...
2

Hajduk je poveo euro golom Jradija, to nas je poremetilo, Hajduku dalo krila. Pokušavali smo, nismo uspjeli i to je to. Nije dovoljno protiv Hajduka odigrati jedno dobro poluvrijeme, Rekao je Belupov trener Sertić

VIDEO

Kao što smo rekli u najavi da će nas čekati teška utakmica, i da će nam trebati strpljenja, to smo i vidjeli, rekao je Siniša Oreščanin nakon pobjede Hajduka nad Slaven Belupom 2-0.

- Zahvaljujući Posavcu imali smo dobar rezultat, Gyurcsa smo čuvali za drugo poluvrijeme, loše smo branili tranzicije, a Slaven je bio bolji. Na poluvremenu, nakon adaptacije izašla je sasvim druga momčad, kakva bi i inače morala izgledati. Sretan sam zbog pobjede, ovakve utakmice grade samopouzdanje, ovo su vrlo važna tri boda - kazao je Oreščanin, te dodao kako je rezultat bolji od dojma, pogotovo u prvom poluvremenu.

- Slaven je izgledao dobro u zadnje dvije utakmice, znali smo što nas čeka, da će igrati s pet igrača iza... Mi smo imali dobar plan kako to riješiti, u prvom poluvremenu nismo uspjeli, u drugom jesmo... Ne bih ulazio u dublje analize zbog čega se to dogodilo, važno je da smo u drugom dijelu napravili što smo trebali te da nam oni osim grade pred kraj susreta nisu ništa napravili.

Opet je tema bio Palaversa

Nakon svake utakmice jedan kolega postavlja treneru pitanja o Palaversi, pa je isto ponovio i ovoga puta, nakon što je Oreščanim uveo Antu u 89. minuti.

- Fenomenalni ste, ne odustajete - kazao je Oreščanin, koji je prije mjesec dana kazao kako više neće odgovarati na pitanja o Palaversi.

Hajduk je čvrsto prigrabio poziciju koja ih vodi u Europu.

- Nema lakih protivnika, zna se samo tko je prvak, svi ostali se za nešto bore. Čak mi je i drago da je Rudeš pobijedio jučer, tako da ne moram motivirati igrače. Vjerojatno ćemo nešto i rotirati, imamo i kartona, tri su utakmice u desetak dana, u kojima imamo neke svoje računice. Da nam je netko rekao da ćemo početkom svibnja biti iznad konkurenata, prihvatili bi - zaključio je trener Hajduka.

Posavec je igrač utakmice, Jradi zabio eurogol

- Prije svega čestitke Hajduku na pobjedi, a mojim momcima na prikazanoj igri čitavih 90 minuta. Istina, bilo je bolje u prvom poluvremenu, i nemamo što tražiti na Poljudu ako ne iskoristimo šanse, a sve ću vam reći ako apostrofiram Josipa Posavca kao igrača utakmice - rekao je Ivica Sertić, trener Slaven Belupa.

Što ste rekali igračima na poluvremenu?

- Ništa, da ćemo dobiti utakmicu. Htjeli smo nastaviti i u drugom dijelu, ali Hajduk je poveo euro golom Jradija, to nas je poremetilo, Hajduku dalo krila. Pokušavali smo, nismo uspjeli i to je to. Nije dovoljno protiv Hajduka odigrati jedno dobro poluvrijeme. Da smo zabili, ušla bi nervoza u igrače Hajduka...

Slažete li se da ste vi izgubili utamicu a ne da je Hajduk dobio?

- Greške se događaju, kvalitetna momčad poput Hajduka to zna iskoristiti. Mi smo u prvom dijelu mogli odvesti utakmicu u smjer u koji smo željeli, imali smo nekoliko prigoda, ali nismo. Preizražena je pobjeda s dva gola. Nastojat ćemo biti bolji drugi dio - dodao je Sertić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe