Obavijesti

Sport

Komentari 24

Oreščaninu drhtao glas: Šteta, a dobro smo ušli u utakmicu...

Oreščaninu drhtao glas: Šteta, a dobro smo ušli u utakmicu...
10

Nikad se planski ne povlačiš, bio nam je dogovor da igramo kao da je 0:0. Ali nismo jedini koji se pitamo, i Hajduk je bio tu na terenu. Idemo do kraja po još koji bod, rekao je Zoran Zekić

VIDEO

Čestitam igračima, ovo nam je veliki vjetar u leđa za nastavak sezone, rekao je nakon pobjede nad Hajdukom 2-1 trener Osijeka Zoran Zekić.

Osječani su se pobjedom plasirali u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa, priključili su se tako Rijeci i Interu koje su svoje mjesto među četiri najbolje momčadi osigurale u utorak.

Je li Zekić postigao sve što je planirao u polusezoni?

- Nije još sve zadovoljeno, treba uzeti još koji bod... Svi smo umorni, ali treba još malo snage i karaktera - rekao je Zekić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osijek je nakon prvog poluvremena imao dva gola prednosti, ali Hajduk se gotovo uspio vratiti u nastavku. Gyurcsó je pogodio stativu, a onda i zabio gol. Nisu gosti ipak uspjeli do drugog gola koji bi im osigurao produžetke.

Bočkaj i Henty nastavili noćnu moru Hajduka, Osijek ide dalje!
Bočkaj i Henty nastavili noćnu moru Hajduka, Osijek ide dalje!

- Nismo se povukli planski - priznao je Zekić i dodao:

- Najgori je rezultat 2-0, to zna svaki trener.... Nikad se planski ne povlačiš, bio nam je dogovor da igramo kao da je 0:0. Ali nismo jedini koji se pitamo, i Hajduk je bio tu na terenu.

Nakon što je za vikend uvjerljivo dobio Rudeš, Siniša Oreščanin je upisao prvi poraz na klupi Hajduka. Novom treneru je drhtao glas dok je davao izjavu nakon susreta... Djelovao je pomalo izgubljeno, nije uspijevao izreći ono što je zamislio. Nakon nekoliko rečenica se ipak pribrao.

- Nogomet se igra za golove, dobro smo ušli u utakmicu. Znali smo da je Osijek goropadan po 5, 10 minuta, ali jedno se spremiti za to, a drugo je pokazati na terenu... Mi smo se pokušali nemetnuti kroz loptu, a mislim da smo uspjeli i u prvom poluvremenu - rekao je Oreščanin.

Fifa dijeli novac: Dinamu daje deset puta više nego Hajduku
Fifa dijeli novac: Dinamu daje deset puta više nego Hajduku

- Drugo poluvrijeme je bilo naše. Brzo smo imali dvije-tri šanse i stativu. Tražili smo na poluvremenu povratak, mijenjali smo formacije... I dalje mislim da je Hajduk na dobrom putu za budućnost, znamo gdje smo i gdje idemo.

Do zimske pauze Hajduk još mora igrati s Istrom i Dinamom u prvenstvu. Nakon toga će trener Hajduka napokon imati malo više vremena da se upozna sa momčadi i da posloži igrače kako želi.

- Idemo utakmicu po utakmicu. Težak je raspored, skupit ćemo se, ući ćemo u rotaciju... Nakon Istre se spremamo za derbi s Dinamom. Čekamo kraj da odradimo kako treba posao u pauzi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener