Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ortiz je odgovorio Pokrajcu: Zanimaju me cure, ne penisi!

None Foto: Davor Puklavec/24sata 2

Je li taj borac homoseksualac? Ja nisam. Oprosti momče, zauzet sam. Zanimaju me cure, a ne penisi, napisao je Ortiz na Twitteru nakon što je izazvan na borbu

Igor Pokrajac, hrvatski MMA borac i bivši sparing partner Mirka Filipovića, u petak je pobijedio Todda Browna, a Igor si je tehničkim nokautom kupio ostanak u UFC-u. Pokrajcu je to bila druga pobjeda u pet UFC borbi. U euforiji je odlučio izazvati legendarnog Tita Ortiza za iduću borbu. Dobio je odgovor koji nije očekivao:

- Je li taj borac homoseksualac? Ja nisam. Oprosti momče, zauzet sam. Zanimaju me cure, a ne penisi! - napisao je Amerikanac na Twitteru i dodao:

- Svakakvi tipovi izazivaju Tita Ortiza, ali da bi dobio priliku za borbu sa mnom, moraš biti borac koji je bar jednom osvojio pojas. Lijepo je biti anoniman. Kupi kartu i čekaj da dođeš na red.

Ortiz (36) se nedavno trebao boriti s Minotorom, ali je otkazao zbog ozljede. Cijelu karijeru se bori u UFC-u no da je izgubio, dobio bi otkaz jer mu je karijera u padu. Tri je godine bio prvak poluteškoj kategoriji, a u posljednjih pet borbi upisao je četiri poraza i tek jedan remi. Borba s Pokrajcem ne bi mu puno donijela pa teško da će do nje doći. 

Ortiz je zanimljiv i po tome što je oženio bivšu zvijezdu porno filmova Jennu Jameson.

Ovdje pogledajte borbu Pokrajac-Brown.

Komentari (3)
  • ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

    7. 3. 2011,   14:39
  • kaže da ga zanimaju cure,a onda ga ovako metne Pokrajcu..

    7. 3. 2011,   14:47
  • komentiram!

    7. 3. 2011,   20:25