Obavijesti

Sport

Komentari 2

Osijek remizirao: Gol im zabio legendarni Čeh Milan Baroš...

Osijek remizirao: Gol im zabio legendarni Čeh Milan Baroš...
1

Osijek je odigrao čak dvije utakmice u rasponu od četiri sata i obje su završile neriješeno. Prvo je bilo 1-1 s Banikom iz Ostrave, da bi nas protiv Mattersburga dočekala prava golijada...

VIDEO

I nogometaši Osijeka naporno se pripremaju za novu sezonu. Nakon poraza od Cluja, Osječani su otišli na pripreme u austrijski Leoben gdje su danas zaigrali protiv češkog Banika iz Ostrave (1-1) pa nekoliko sati kasnije i protiv austrijskog Mattersburga (3-3)

Ove utakmice poslužile su treneru Dini Skenderu da vidi što sve posjeduju pojačanja koja su nedavno stigla u Gradski vrt. Prvi na red su došli Česi. Oni su puno bolje otvorili utakmicu, imali veći posjed lopte i dominaciju na terenu, no do gola su stigli u 53. minuti. Granečny je loptu ubacio iz korner, a u kaznenom prostoru Osijeka najbolje se snašao legendarni napadač Liverpoola i češke nogometne reprezentacije Milan Baroš.

Iskusni golgeter iskoristio je nepažnju igrača Osijeka i lijepo zabio glavom za 1-0. Koliko je bio sjajan napadač, dokaz je na Europskom prvenstvu 2004. kada je bio najbolji strijelac prvenstva pored paklene konkurencije.

Osijek je poslije toga ubrzao ritam, a zamjene su uvele novu dozu energije. Osječani su imali sjajnih prilika, pogodili dvije prečke, a onda ih je nagrada dočekala u 88. minuti. Mladi Todor Todorovski iz B momčadi Osijeka ubacio je loptu u peterac češke momčadi, a tamo se najbolje snašao Marko Dugandžić. Primio je loptu i onda prizemnim udarcem zabio za 1-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osijek je mogao iskoristiti i šok kod Čeha, no na kraju je ostalo 1-1.

Odlazak u svlačionicu, promjena dresa, i idemo dalje. Samo nekoliko sati poslije Osječani su zaigrali i protiv austrijskog Mattersburga. Gledali smo sjajnih početnih 20 minuta. Osijek je puno bolje krenuo i do gola su došli već u 4. minuti kada je bivši igrač Nantesa Antonio Mance zabio za 1-0. No eto brzo Austrijanaca natrag u utakmici. U 6. minuti precizan je bio Ertlthaler, a Marić opet u 17. minuti dovodi svoju momčad u vodstvo.

Osijek je puno bolje igrao, imali su više pokušaja prema golu Mattersburga, no s tim rezultatom otišlo se na odmor. Ali Austrijanci su puno bolje zaigrali u drugom poluvremenu i u dvije minute zabili dva gola. Pušić iz penala pa onda i Schmiandl preokrenuli su u korist protivničke momčadi. 

Osječani se nisu predavali kao ni protiv Banika, te su nastavili napadati i to im se opet isplatilo. Dugandžić je dobio loptu u 80. minuti i zabio za drugi današnji remi svoje momčadi. 

Slaven Belupo je odigrao 0-0 s rumunjskom Astrom na stadionu Rogla na Pohorju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet