Obavijesti

Sport

Komentari 12

Osim Rakitića, otići će i Vidal? 'Otišao bih gdje ću biti važan'

Osim Rakitića, otići će i Vidal? 'Otišao bih gdje ću biti važan'
1

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić (31) gotovo će sigurno napustiti Barcelonu u zimskom prijelaznom roku, a slično bi mogao napraviti i Čileanac Arturo Vidal (32) koji je nezadovoljan tretmanom u klubu

VIDEO

Ernesto Valverde (55) polako gubi kontrolu nad svlačionicom Barcelone. Ousmanea Dembelea (22) nikad nije ni uspio primiriti, Ivana Rakitića (31) je s mjesta standardnog prvotimca povukao na klupu, dok je nešto slično napravio i s Arturom Vidalom (32) koji nije zadovoljan statusom i minutažom u klubu. 

Champions League - Group F - FC Barcelona v SK Slavia Prague

- Bilo je nekoliko utakmica koje nisam odigrao. Nisam to dobro podnio, rastužila me takva odluka trenera. Moram biti objektivan i živjeti iz dana u dan. Ako u prosincu ili na kraju sezone ne osjetim da sam važan klubu, morat ću naći rješenje i otići tamo gdje ću biti važan - jasno je poručio čileanski veznjak.

U prvom su planu kod Valverdea ove sezone Sergio Busquets (31), Frenkie de Jong (22) i Arthur (23), a Čileanac je odigrao 498 minuta što je 366 više od Rakitića, no takav ga status ne zadovoljava. Prošle je sezone Vidal odigrao 53 utakmice u dresu 'blaugrane' i skupio 2744 minute te ga ovakva minutaža sigurno ne zadovoljava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Barcelona se odrekla Rakitića: 'Zna da nije dio naših planova'
Barcelona se odrekla Rakitića: 'Zna da nije dio naših planova'

No, iako je nekolicina igrača u Barceloni nezadovoljna, oni su trenutno prvi u La ligi kao i u skupini Lige prvaka.

- Moglo bi se reći da je sve u redu, ali da bi na kraju osvojili trofeje morat ćemo se još puno poboljšati. Morat ćemo početi davati maksimum i raditi puno više, Liga prvaka izgleda brutalno s nekoliko strašnih momčadi - završio je Vidal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu