Obavijesti

Sport

Komentari 31

Osječani u ekstazi, Štimac ljut na suce zbog gola iz zaleđa...

Osječani u ekstazi, Štimac ljut na suce zbog gola iz zaleđa...
3

Kad nam sude suci iz Osijeka, mora biti sumnje, rekao je Igor Štimac jer je Rijeka povela iz zaleđa. Osijek je kod kuće slomio Istru. Borba za ostanak je žestoka...

VIDEO

Ništa nije jasnije ni dva kola prije kraja Prve HNL. Osijek je pobjedom protiv Istre napustio začelje, koje ponovno pripada Zadranima. Oko osam tisuća gledatelja nosilo je Osijek do pobjede protiv Istre u Gradskom vrtu (1-0).

- Od prve minute osjećala se simbioza navijača na tribini i igrača na terenu. Ta simbioza držala nas je u ekstazi, zato smo pružili dobru igru i stvorili toliko prilika - objasnio je Ivo Šušak. 

No mnoštvo prilika nije pretvoreno u gol jer je Istra na golu imala Ivana Brkića, koji je u prvom poluvremenu izludio Antonija Peroševića. Obranio mu je i penal, ali napadač Osijeka u drugoj minuti nastavka pronašao je put do mreže.

U 47. minuti zabio je i Bekim Balaj u Zadru, ali u prvom poluvremenu. Gol je zabio iz zaleđa, no Tihomir Pejin i njegova sudačka postava iz Donjeg Miholjca nisu ništa dosudili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moram prozvati one koji su nam poslali suce iz Osijeka. Mora biti sumnje kad se ovako nešto dogodi - bijesan je bio Igor Štimac poslije poraza. Zadrani se nisu oporavili od šoka na kraju prvog dijela, do kraja im je zabio i Miral Samardžić.

- Prvi gol bio je ključni trenutak jer smo korektno odradili poluvrijeme unatoč svim ozljedama. A igračima čestitam, nisu igrali samo protiv Rijeke, nego i protiv Osijeka i Istre - dodao je Štimac, koji je opet na dnu.

Zadar u posljednja dva kola igra u gostima kod Slavena te kod kuće protiv Lokomotive, a u te dvije utakmice mora nadoknaditi tri boda minusa u odnosu na Istru i/ili dva u odnosu na Osijek. 

Igrači Igora Pamića također imaju težak raspored jer u Pulu stiže Dinamo, a Istra za kraj ide kod Zagreba. Osijek će prvo na Kantridu, pa kod kuće igra protiv Slavena. Ispada da su ključevi ostanka u Prvoj ligi u rukama kluba iz Koprivnice. Osim ako pitate Štimca:

- I u Koprivnici će nam suditi netko iz Osijeka - predvidio je trener zadarskog prvoligaša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener