Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osječanke u sjeni Dinama: Eto, i mi smo iskusile Ligu prvaka...

None Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Nogometašice Osijeka izgubile su 4-0 u Ligi prvaka protiv jakog Göteborga. Hrabre amaterke sad najviše brine kako će skupini novac za uzvratnu utakmicu u Švedskoj

Ajde, Majo, zabij ga, povikao je jedan od 800 gledatelja u Gradskom vrtu, a Joščak se odužila fantastičnim udarcem s 25 metara, koji je završio na gredi sjajnoga Göteborga.

Nije bilo himne. Niti dječice koja za ruku prate nogometne zvijezde. No nije smetalo. Piše se da je Liga prvaka stigla na Gradski vrt, makar i ženska. Ovacije su trajale minutama. A pljeskalo se i na kraju utakmice iako je semafor pokazivao 4-0 za gošće iz Švedske.

- Ajde da smo i mi okusile Ligu prvaka - slažu se domaće nogometašice, koje se sad ne zamaraju taktikom za uzvrat nego time kako će “skrpati” za odlazak na uzvrat u Švedsku.

Gostujuće igračice, koje po godištu mogu biti majke osječkim “zečicama”, nisu imale senzacionalno puno prilika, ali su doslovno zabile svaki put kad su bile pred golom 17-godišnje Natalije Kolarić.

- Ne treba zaboraviti titulu svjetskog prvaka koje imaju Šveđanke - rekao je Zvonimir Kolak, trener Osijeka, koji je na klupi za rezerve imao sedam igračica, ali niti jednu golmanicu! 

No da je to praksa, vidjelo se i iz izbora njegovoga kolege Nilssona, kojem također golmanica nije bila prioritet. Dapače, na klupi je imao samo dvije igračice... 

Komentari (12)
  • hahaha liga prvaka a rezultati u kvalifikacijama bili 14-0 čak i više a sad ima i 9:0. katastrofa

    29. 9. 2011,   19:19
  • Svaka cast curama na borbi i dobroj igri...;)

    29. 9. 2011,   21:32
  • najgori ljudski izumi 1: Barut 2:Bezalkoholno pivo 3: Zenski nogomet

    29. 9. 2011,   18:57