Obavijesti

Sport

Komentari 46

Ostaje u sportu: Mila Horvat prelazi na HNS-ovu televiziju?

Dugogodišnja novinarka sportske redakcije HRT-a Mila Horvat nakon odlaska s Prisavlja mogla bi raditi na novom projektu televizije Hrvatskog nogometnog saveza

VIDEO

Sportska novinarka HRT-a Mila Horvat (34) krajem godine trebala bi otići s nacionalne dalekovidnice nakon 13 godina uspješnog rada, a njeno novo odredište zasad nije poznato. No čini se da ipak neće tako daleko od sporta ni nogometa.

Prema pisanju Večernjeg lista, Mila bi se mogla priključiti ekipi televizije Hrvatskog nogometnog saveza koja bi svjetlo dana trebala ugledati nadolazeće godine. Društvo bi joj trebao činiti bivši kolega s HRT-a Ivan Blažičko.

HNS-ova televizija bi se isprva koncentrirala na prenošenje događaja za koje prava nisu prodana, poput utakmica mladih reprezentacija, futsala te Druge i Treće HNL. U tijeku su posljednje pripreme oko platforma za prikazivanje i kadrova.

"Hrvatski nogometni savez svakoj utakmici hrvatske reprezentacije pristupa sa željom da je prikaže što većem broju navijača putem malih ekrana. Dokaz tome je i HNS-ov plan da uskoro krene s emitiranjem Hrvatske nogometne televizije, platforme na kojoj će se moći pratiti nastupi svih hrvatskih reprezentacija", priopćio je HNS nakon peripetija oko prijenosa prijateljske utakmice protiv Rusije čija su prava prodana kabelskoj televiziji ArenaSport.

Službene potvrde o medijskom transferu Mile Horvat i Ivice Blažička na HNS-ovu televiziju još nema, a moglo bi je biti početkom sljedeće godine. No sasvim je sigurno, sport na HRT-u bez popularne diplomirane novinarke neće biti isti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome