Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostali su bez igrača i bez leda: Medvjedi neće igrati EBEL ligu

None Foto: Igor Soban/PIXSELL

Medveščak će svoju posljednju domaću utakmicu u regionalnoj ligi odigrati u nedjelju 3.veljače u Domu sportova protiv Orla iz Znojma. Nakon 41 odigrane utakmice "medvjedi" su posljednji s 21 bodom

KHL Medveščak neće igrati u kvalifikacijskoj rundi za doigravanje EBEL lige ove sezone, objavio je klub na svojoj službenoj stranici, a odluku su zajedno donijeli klub i liga nakon sjednice Glavne skupštine u Salzburgu.

Nekoliko je razloga koji su doveli do odluke da se zatvore vrata EBEL-a Medveščaku: (ne)dostupnost Doma sportova za domaće utakmice, ali prije svega odlazak skoro svih igrača iz kluba tijekom studenog i prosinca zbog financijskih problema nakon odlaska jednog od glavnih sponzora.

Medveščak će tako svoju posljednju domaću utakmicu u regionalnoj ligi odigrati u nedjelju 3.veljače u Domu sportova protiv Orla iz Znojma.

U posljednjim utakmicama "medvjedi" su se krpali igračima iz omladinskog pogona i drugih zagrebačkih klubova, a nakon 41 odigrane utakmice su posljednji s 21 bodom gol-razliku (74:240). Nanizali su čak 24 poraza.

Komentari (41)
  • Jednom sam bio na utakmici u Areni, i nisam mogao vjerovati kad sam vidio onu ekipu sa bubnjevima koji svaku utakmicu dolaze i 3 sata ne zatvaraju usta

    30. 1. 2019,   10:12
  • Deset godina su igrali sa strancima.Mogli su dosad stvorit bar jednu liniju domaćih igrača.Inače,hokej je super sport ali teško je opstat u ovim krajevima.

    30. 1. 2019,   11:06
  • šteta što je medveščak prdnuo..bio je to lijep kolektiv sa dobrom pričom

    30. 1. 2019,   10:37