Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostavite kabanice i kišobrane: Maksimir će biti bez kapi kiše

None Foto: josip regovic/PIXSELL 3

Kad oblaci prijete, Maksimir je pun. Ne bi bilo ugodno pokisnuti na tribinama, ali najava kiše nije zastrašila navijače kojih će na stadion stići oko 30.000, a i vrijeme im se, čini se, smilovalno zbog odvažnosti...

Dinamo večeras na Maksimiru otvara svoju utrku u Ligi prvaka unutar skupine C. Atalanta je prvi protivnik na listi Zagrepčana, a susret je zakazan u 21 sat. Budući da je najavljeno preko 30.000 gledatelja na maksimirskim tribinama, iz kluba mole da se na stadion dođe barem u 20 sati, a dodatan razlog je i pripremljena velika koreografija. Postoji samo jedan strah - hoće li biti kiše? 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema portalu AccuWeather, srijeda će u Zagrebu biti svježija nego li što su bili dani prije, a osim Atalante, Zagreb će posjetiti i kiša. Ipak, srećom za navijače Dinama, kiša bi trebala prestati prije nego li krene susret i to nekoliko sati ranije. 

Naime, od 14 sati krenut će razvedravanje, a mogućnost oborina je minimalna. Temperature će u popodnevnim satima biti od 14 - 16 stupnjeva Celzijevih. Sat vremena prije same utakmice, kada će i svi navijači, više-manje, biti već na tribinama i pripremiti veliku koreografiju, bit će djelomično oblačno, ali bez oborina.

Do kraja utakmice temperatura bi se trebala zadržati na relativno ugodnih 13-14 stupnjeva, ali i dalje bez kapi kiše. A ako je vjerovati onoj - poslije kiše dolazi sunce - možemo se nadati da će i hrvatskom prvaku rezultatski "svanuti sunce" u Ligi prvaka.

Foto: AccuWeather

 

Komentari (15)
  • Hahaha i meni jutros na aplikaciji bilo bez kiše a fino sam oko 10 pokisao ,kad sam si išao po gablec.Ma Vakula i ekipa imaju sposobnosti da i za jučer promaše prognozu.Ali baš me briga ,neka Dinamo pobijedi,a vrijeme kak bude ,bit će

    18. 9. 2019,   13:41
  • vama vjerovat

    18. 9. 2019,   13:37
  • Ja dolazim gol sa a na pitom ću si izraditi grb Dinama da vide Talijani kakvu pragiju lavovi imaju.

    18. 9. 2019,   14:27