Obavijesti

Sport

Komentari 20

Otac se brine o mojoj karijeri pa sam ja otišao i do Dubaija

Otac se brine o mojoj karijeri pa sam ja otišao i do Dubaija
2

Prvo s bratom malo u Dubai pa kod svojih u Sarajevo. Ćevapi? Pa normalno! Prvo odem na ćevape kad dođem "dolje" pa onda sve ostalo. Dobro, malo ću i trenirati, haha, rekao nam je Amer Gojak

VIDEO

Godina 2019. je na izmaku, a na odmor bezbrižno odlaze igrači Dinama. U prvenstvu bježe 12 bodova prvim pratiteljima, još su "živi" u Kupu, a u Ligi prvaka osvojili su čak pet bodova, a na kraju ipak nesretno završili na četvrtom mjestu u skupini, nedovoljno za proljeće u Europi. Ipak, jednom dinamovcu još stoji knedla u grlu...

- Ma uvijek može bolje. Baš mi ostaje žal za onom utakmicom protiv Šahtara jer, eto... Dogodilo se to što se dogodilo. Sve bi bilo drugačije da smo u toj utakmici pobijedili - nemoćno je Amer Gojak (22) slegnuo ramenima i rezimirao polusezonu.

Pokretanje videa...

02:58

Doista, Dinamo je u 120 sekundi protiv Šahtara ispustio sve...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Još ne mogu vjerovati... Bio sam uvjeren da ćemo mi tu utakmicu dobiti - teško je riječi birao bosanskohercegovački veznjak.

Ipak, Gojak je s posebnim guštom istrčao na travnjak protiv Manchester Cityja u zadnjem kolu Lige prvaka. Možda je bio malo i previše motiviran.

- Mislite na onaj lakat Rodriju? Vjerujte, na terenu nisam bio svjestan toga. Kad sam došao kući i pogledao snimku... Uh, baš je to gadno izgledalo, ali namjere nije bilo. Jesam li se bojao VAR provjere? Ma nisam, kažem, imao sam drugačiji dojam s travnjaka. Hvala Bogu, nisam dobio crveni. Bilo bi to pogubno pri rezultatu 1-1 - priča nam Dinamov veznjak.

Ipak, City je za "modre", ali i za većinu drugih momčadi, svemirski brod.

- Među pet su najboljih momčadi na svijetu. Vidi se da su "level" više. Nema smisla previše trošiti riječi na njih, na nama je da radimo da nekad dođemo na tu razinu. Još kad vam kod onog gola ne izbace loptu, a dva igrača leže na terenu. Trebali su je izbaciti... - kaže Amer.

Gojak je jedan od onih igrača koje medijski napisi često sele s jedne destinacije na drugu, ali njega to ni najmanje ne opterećuje.

- Imam ugovor s Dinamom i baš sam miran. Moj otac brine o svemu tome. Uživam ovdje i lijepo mi je - kazao je Gojak.

Ali minutaža u Ligi prvaka mogla je biti i veća. Samo 170 minuta dobio je na najvećoj pozornici, a svojim je golom Rosenborgu uveo "modre" u Ligu prvaka.

- Nisam razočaran. Drago mi je što sam dio ove momčadi. Igram onoliko koliko trener smatra da mogu i zaslužujem, a ja sam tu uvijek na raspolaganju. Uvijek minutažu pokušavam iskoristiti na najbolji mogući način.

Uoči Božića bilo je pakiranje kofera i ...

- Da, prvo malo s bratom na odmor u Dubai, pa kod svojih u Sarajevo. Kad dođem u Sarajevo prvo ću na ćevape pa onda može ostalo. Dobro, malo ću i trenirati - kroz smijeh je završio Amer. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener