Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Otišao sam gledati Kranjčara, a zaljubio se u - Luku Modrića'

'Otišao sam gledati Kranjčara, a zaljubio se u -  Luku Modrića'
1

Širom otvorenih očiju, u dimu od baklji, gledao sam elegantne kretnje Kranjčara, ali brzo sam primijetio jednog igrača Dinama. Pogledao sam zapisnik i vidio da je riječ o Modriću, rekao je Marino, bivši SD Napolija

VIDEO

Bila je to 2006., godina, pratio sam derbi Dinama i Hajduka zbog Nike Kranjčara, a zaljubio sam se u Luku Modrića, prisjetio se bivši sportski direktor Napolija Pierpaolo Marino.

Real Madrid u srijedu igra protiv Napolija u osmini finala Lige prvaka, a u Napulju će poslije ove vijesti žaliti budući da su zbog problema s birokracijom izgubili tada potencijalno ponajboljeg veznjaka svijeta.

- Bili smo na večeri s ljudima iz Dinama i saznali da Modrić, jer Hrvatska tad nije bila u Europskoj uniji, ne može igrati u drugoj ligi. Htjeli smo ga ostaviti godinu dana na posudbi u Dinamu dok ne uđemo u prvu ligu, ali je to propalo zbog birokratskih problema - govori Marino pa nastavlja:

- Luka je bio jako mlad, vidio sam kako igra i zatražio večeru s njim. Osjetio sam da će biti veliki nogometaš, već tada je igrao sjajno - otkrio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na poluvremenu utakmice upitan je što misli o Niki Kranjčaru, ali njega Niko više nije zanimao.

- Mene je zanimalo samo tko je Modrić. Saznao sam da je mlad, da je godinu ranije igrao na posudbi u malom klubu. Nazvao sam predsjednika kluba i rekao mu da ga odmah dovede, a on mi je rekao da Hrvatima mogu ponuditi oko sedam milijuna eura.

Napoli je u to doba iz treće lige ušao u drugu i spremao se za ulazak u prvu. Htjeli su dovesti Kranjčara kao veliko pojačanje. 

- Otišao sam u VIP ložu stadiona Maksimir, gdje je Dinamo na derbiju protiv Hajduka slavio naslov. Širom otvorenih očiju, u dimu od baklji, gledao sam elegantne kretnje Kranjčara, ali brzo sam primijetio jednog igrača Dinama. Pogledao sam zapisnik i vidio da je riječ o Modriću, koji je svojim golom i odlučio derbi - ispričao je Marino.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio