Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otočki mediji: Slaven Bilić je želja igrača Tottenhama

None Foto: S. Midžor

Porazom od Stoke Cityja, već šestim u osam kola Premiershipa, Ramos je došao na rub otkaza. Za mjesto njegova nasljednika kandidira naš izbornik

Ako je prvi korak u pokušaju spašavanja sezone zapošljavanje trenera koji je u stanju komunicirati s igračima, a istovremeno ima i viziju za izlaz iz krize, tko bi to mogao biti? Kao logično rješenje nameće se Slaven Bilić, napisao je u svojoj kolumni za list This is London engleski novinar Matthew Norman. Odmah potom dodao je i razloge zašto Bilić možda i ne bi bio idealan izbor. No ni većina drugih trenera neće pohrliti na White Hart Lane.
- Bilića u Tottenhamu smatraju spasiocem, no njegov nedostatak iskustva u vođenju kluba čini ga preriskantnom opcijom. S druge strane, bilo koji od dokazanih trenera bio bi lud da preuzme ekipu u ovakvoj situaciji - misli Matthew Norman.
Daily Mail je još tijekom vikenda donio priču kako je Bilić velika želja - igrača. Navodno su nezadovoljni igrači ispitivali Modrića i  Ćorluku o mogućnosti da Bilić preuzme Spurse. U istom tekstu stoji i tvrdnja kako je glas svlačionice toliko jak da bi se mogao proširiti i do uredskih prostora ukoliko Tottenham ne postigne dramatičan napredak u ogledima s Udineseom i Boltonom.
O nastojanju igrača da dovedu Slavena Bilića na klupu svoje momčadi piše još nekoliko britanskih portala, koji dodaju i kako je Slaven Bilić zbog reprezentacije odbio ponude West Hama i Man. Cityja. Iako je Bilić odbio obje ponude uz objašnjene da ne želi napustiti Hrvatsku prije završetka SP-a, Englezi su se svejedno raspisali o "Biliću u Tottenhamu"... Ishod je lako predvidjeti.

Komentari (4)
  • da bilić sad pametno odvagne, otišao bi. kod nas će slijediti neopravdane kritike oko kvalifikacija za sp, popljuvat će ga

    20. 10. 2008,   13:13
  • ma neće slaven otići ni da ga Man Utd zove

    20. 10. 2008,   13:21
  • ma neka Englezi i Švabi pišu koliko hoće - naš Slavenj je junak i pravi čovik. To se neće do SP2010 za nikakvu kunu ovoga svita prominiti i zato ga svi volimo!

    20. 10. 2008,   13:50