Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otto Barić: Ademi? Nekad je i dobro promijeniti kapetana...

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL 2

Arijan Ademi u nedjelju je bio ispred Domagoja Antolića i preuzeo je kapetansku traku u Dinamu. Otto Barić smatra kako to nije loš potez te da je to činio i kad je bio izbornik "vatrenih"

Napravio sam to u reprezentaciji, kad sam vrpcu uzeo Šimiću i dao Živkoviću. Također i nekoliko puta u klubovima, rekao nam je Otto Barić.

Herr Otta smo pitali za mišljenje o odluci trenera Dinama Marija Cvitanovića da vrpcu protiv Lokomotive da Arijanu Ademiju iako je na terenu bio Domagoj Antolić. Cvitanović tvrdi kako “modri” imaju više od jednoga kapetana i da je Ademi svime što je prošao zaslužio vrpcu.

- Definitivno je. On je lider, pravi borac, suigračima može pokazati pravi put, ali i Antolić je pravi klupski igrač - kaže Barić.

Navodno je i igrače Dinama začudila Cvitanovićeva odluka, a ostaje vidjeti tko će biti kapetan ako Ademi i Antolić zajedno budu na terenu u idućoj utakmici, protiv Rudeša.

Komentari (12)
  • Ma Ademi kapa dole i želim ti transfer barem u rangu Niksija.ako ne i boljem

    21. 11. 2017,   08:00
  • Više me čudi činjenica da je Antolić kapetan nekoga kluba nego da klub promijeni kapetana.

    21. 11. 2017,   09:04
  • Najnormalnija stvar. Ademi je po svemu ispred Antolića i ima više razloga biti kapetan. Duže je u klubu, rođeni je borac i na kraju krajeva i bolji igrač od Antolića.

    21. 11. 2017,   15:19