Obavijesti

Sport

Komentari 49

Ovako će Sarri posložiti Juve: Nema mjesta za našeg Mandžu

Ovako će Sarri posložiti Juve: Nema mjesta za našeg Mandžu
1

Loše vijesti su što u prvih 11 novog Juventusa nema mjesta za Marija Mandžukića. Mandžo je prošle sezone činio ubojiti tandem s Cristianom Ronaldom, ali nije tip napadača kojeg Sarri preferira

VIDEO

Talijanski nogometni strateg Maurizio Sarri krenuo je u rekonstrukciju prvaka Serie A po dolasku iz Chelseaja. Njegova nogometna filozofija zahtijeva igrače koji mogu igrati ultra napadački nogomet, vršiti visoki presing i držati loptu u svojem posjedu te u velikoj većini slučajeva nadtrčati protivničku momčad.

Miralem Pjanić igrat će ključnu ulogu u novom Juventusu Maurizija Sarrija, bit će mozak momčadi i glavni razigravač kao što je to u Napoliju bio Jorginho, kojeg je Sarri povukao i u Chelsea.

Loše vijesti su što u prvih 11 novog Juventusa nema mjesta za Marija Mandžukića. Mandžo je prošle sezone činio ubojiti tandem s Cristianom Ronaldom, ali nije tip napadača kojeg Sarri preferira. Stoga će u špicu igrač po mjeri Talijana - Paulo Dybala.

Brz, okretan, sjajan s loptom, profil igrača kao Dries Mertens ili Lorenzo Insigne u Napoliju. Sarri je njegov poklonik, a Talijani pišu da će upravo Argentinac doživjeti renesansu odlaskom Maxa Allegrija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Juventusovih početnih 11:

Od ostalih igrača tu je standardna zadnja linija Cancelo-Bonucci-Chiellini-Alex Sandro u koju će povremeno upadati De Ligt. Trebat će neko vrijeme za prilagodbu na talijanski nogomet pa je obrambena linija Juventusa ipak povjerena uigranoj kombinaciji.

U veznoj liniji uz Pjanića bit će Emre Can koji se odlično uklopio u nogomet na 'čizmi', a lijevo će uskočiti novopridošli Adrien Rabiot, koji je prije nekoliko dana stigao kao veliko pojačanje.

Ispred njih igrat će također ovogodišnje pojačanje Aaron Ramsey, a ispred njega će biti Cristiano Ronaldo i Paulo Dybala.

Mario Mandžukić preživio bi ulaske s klupe, ali za vjerovati je da igrač njegova renomea zaslužuje i želi momčad u kojoj će biti u prvom planu.

Ostaje vidjeti kako će se odviti stvari između Juveove uprave i našeg ratnika te koje rješenje će biti najbolje za obje strane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.