Obavijesti

Sport

Komentari 60

Overeem dobio Werduma: Neću stati dok Stipi ne uzmem pojas

Overeem dobio Werduma: Neću stati dok Stipi ne uzmem pojas
1

Alistair Overeem i Fabricio Werdum kompletirali su trilogiju, Nizozemac je slavio na bodove, iako mnogi tvrde da su suci opljačkali Brazilca. Whittaker je novi privremeni prvak srednje kategorije

VIDEO

Robert Whittaker pobijedio je Yoela Romera jednoglasnom sudačkom odlukom u sjajnoj glavnoj borbi na UFC 213 u Las Vegasu, dok je Alistair Overeem na bodove, po mnogima nezasluženo, slavio protiv Fabricija Werduma te je nakon borbe izazvao Stipu Miočića zaprijetivši da će mu uzeti pojas teške kategorije.

Borba Whittakera i Romera po rasporedu je bila doglavna borba, ali prvakinja Amanda Nunes odustala je od borbe protiv Valentine Ševčenko tri sata prije eventa, nakon što je završila u bolnici tvrdeći kako se ne osjeća dobro, pa su organizatori obavijestili navijače da borbe neće biti čime su Romero i Whittaker završili u glavnim ulogama.

- Liječnici su je pregledali i procijenili da je sve u redu s njom, ali ona se nije htjela boriti. Amanda je rekla da se ne osjeća dobro. Ona i njezin tim su odlučili odustati, liječnici su dali zeleno svjetlo. Pa ne mogu ja natjerati nekoga da se bori - rekao je razočarani Dana White, a borba će se prebaciti na neki od sljedećih UFC evenata.

Whittaker je u fantastičnoj borbi razbio Romera, bio je bolji u svim rundama i slavio je osmi put zaredom u UFC-u. Australac će se za pojas boriti protiv vladara srednje kategorije Michaela Bispinga koji je trenutno ozlijeđen, ali nije propustio ovaj show pa je nakon meča prvo poderao ulaznicu, ušao u oktogon te izvrijeđao Whittakera.

Stipe, ti si sljedeći

Overeem i Werdum ukrstili su rukavice treći put, Niozemac je drugi put dobio Brazilca. Werdum je propustio veliku šansu uzdrmavši Nizozemca u trećoj rundi. Umjesto da ga završi, Brazilac ga je bacio na tlo i omogućio mu da se lakše obrani.

Suci su dali prvu i drugu rundu Overeemu, a treću Werdumu, što su mnogi MMA fanovi dočekali kao pljačku Brazilca usred Vegasa, smatrajući kako je Werdum, ako ništa drugo, bio barem izjednačen s gorostasom iz Nizozemske.

- Izgubio sam od Miočića u borbi za pojas, vratio sam se na posao, radio žestoko i spreman sam za novu borbu za titulu. Werdum je bio nezgodan, ali bolji je pobijedio. Jasno je što je moj sljedeći potez, spreman sam za Stipu kojem ću uzeti pojas - rekao je Overeem, koji je u zadnjoj borbi protiv Miočića doslovno bježao po ringu.

U drugoj borbi glavnog programa, najkrvavijoj borbi večeri, Anthony Pettis i Jim Miller oduševili su navijače. Bivši UFC prvak Miller preživio je tešku Pettisovu artiljeriju, ali je uvjerljivo izgubio na bodove što mu je drugi poraz zaredom u lakoj kategoriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'