Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ovo je najveći sportski događaj na svijetu, prvaci ćemo biti mi!

Ovo je najveći sportski događaj na svijetu, prvaci ćemo biti mi!
6

Finale Svjetskog nogometnog prvenstva najveći je sportski događaj u svijetu. Našim nogometašima mogu samo poželjeti sve najbolje. Šanse su 50-50, rekao je Ivanišević

VIDEO

Osim kao najbolji hrvatski tenisač, Goran Ivanišević poznat je i kao strastveni fan nogometa i hrvatske nogometne reprezentacije te će stoga danas pozorno pratiti finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji gdje se naši Vatreni bore za titulu svjetskog prvaka. 

Kao veliki prijatelj Plava Laguna Croatia Opena Umag, Ivanišević je jučer među prvima stigao na turnir koji je, kao i cijela Hrvatska, obojan u kockice. Stoga će svi posjetitelji i igrači turnira danas u 17 sati u Stella Marisu moći pratiti prijenos utakmice i navijati za našu reprezentaciju.

Vatrenima je Ivanišević posvetio i sinoćnju egzibiciju koju je zaigrao protiv Mansoura Bahramija i Felixa Auger Aliassimea. Na teren je izašao uz pjesmu „Neopisivo“ i u kockastom dresu. 

- Danas ćemo pobijediti jednog Francuza i jednog što priča francuski, a sutra će Vatreni to isto napraviti francuskoj nogometnoj reprezentaciji - kazao je Ivanišević na početku egzibicije i, uz pomoć Nine Serdarušića i Stefana Bojića, održao riječ. A sad je red na Vatrene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Finale Svjetskog nogometnog prvenstva najveći je sportski događaj u svijetu. Našim nogometašima mogu samo poželjeti sve najbolje. Šanse su 50-50. Nakon 90 minuta netko će svakako podići pehar, a to ćemo biti - mi! - zaključio je samouvjereno Ivanišević i zaradio pljesak publike.

Iako je nedugo nakon početka egzibicije počela padati kiša, publika se nije dala smesti te su nastavili navijati za igrače koji su ih nasmijavali svojim teniskim trikovima i međusobnim podbadanjima.

Prvi dan turnira zatvorio je Petar Grašo dvosatnim koncertom na kojem je nizao svoje nove i stare hitove, dok je publika od 10 tisuća ljudi pjevala zajedno s njim. Ni on nije zaboravio na današnji veliki meč, pa je s prepunom Dance Arenom zapjevao "Srce vatreno".

Na pozornici mu se pridružila i Danijela Martinović koja je sinoć u Umagu dočekala svoj 46. rođendan, a Grašo i svi okupljeni posjetitelji turnira čestitali su joj pjesmom "Happy birthday".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića