Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo je nemoguće: Znate koliko Sarri dnevno popuši cigareta?

None Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Da ima veliki problem s ovisnošću zna i on sam. Toliko da ne može izdržati tih 2-3 sata koliko traju utakmica i medijske obaveze nakon nje. No, koliko Sarri ustvari popuši cigareta?

Talijanski nogometni strateg Maurizio Sarri uskoro će napustiti Chelsea i potpisati ugovor s Juventusom. Iako se očekivalo da će njegov nasljednik u Engleskoj biti Max Allegri, točnije da će dva Talijana samo zamijeniti mjesta, Allegri je najavio odmor od nogometa na neko vrijeme, a kao glavni kandidat za novog menadžera 'bluesa' prometnuo se Frank Lampard.

Sarri će tako završiti jednogodišnju epizodu na Otoku i vratiti se na Čizmu gdje je, u vrijeme dok je vodio Napoli, često nailazio na kritike zbog pretjeranog konzumiranja cigareta. Često ga se moglo vidjeti kako tijekom utakmice pali jednu za drugom...

Da ima veliki problem s ovisnošću zna i on sam. Toliko da ne može izdržati tih 2-3 sata koliko traju utakmica i medijske obaveze nakon nje. Stoga mu je Chelsea na stadionu htio izgraditi prostor za pušenje, međutim do realizacije ideje ipak nije došlo pošto je u Engleskoj na stadionima pušenje zabranjeno.

A koliko Sarri uopće popuši cigareta? Prema stranim izvještajima, talijanski stručnjak na dan popuši čak 80 cigareta što je ravno četiri kutije! Nevjerojatno! Žuti je pušio dvije kutije crvenog Marlbora na dan, ali Sarri je pušenje odveo na razinu više.

Kako će mu Juventus izaći u susret ostaje vidjeti. Do tada, pojavio se novi, modificirani grb 'stare dame'.

Komentari (68)
  • Jel pušio original ili je sam morao štancat kao mi ??

    15. 6. 2019,   20:56
  • Kad bi jedan dan prosao da ne zapali cigaru otkazala bi mu pluća od šoka :D

    15. 6. 2019,   20:55
  • Ni jedna žena mu nije ravna u pušenju...

    15. 6. 2019,   22:05