Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Nisam prvi put zabio s centra, ali neki su udarci išli i u aut'

'Nisam prvi put zabio s centra, ali neki su udarci išli i u aut'
1

I u prvom dijelu sezone na sličan sam način zabio, Uskoku. Samo tada iz igre, a sad iz prekida. Ma često ja pokušavam takve stvari, vjerujem da mi ovo nije posljednji gol s centra. Ali sigurno je najljepši, kaže Šešlija

VIDEO

Nemanja Šešlija neočekivano je postao zvijezda, taj je 30-godišnjak na utakmici Treće HNL Jug, u derbiju između BSK Zmaja i Croatije (4-1) zabio gol s centra. Obje momčadi prije susreta slovile su kao najbolje u proljetnom dijelu sezone, ali BSK je na svom igralištu u Blatu ipak odigrao - zmajski.

A junak utakmice bio je Šešlija, nekadašnji veznjak tadašnjeg bh. prvoligaša Slavije, prvo je asistirao za vodstvo 2-0, pa za 3-1, a onda je nevjerojatnim pogotkom s centra poentirao za 4-1, tako riješio pitanje pobjednika.

Show u 3. HNL: S centra zabio golčinu, iznenadio čak i suca...
Show u 3. HNL: S centra zabio golčinu, iznenadio čak i suca...

- Nije mi to prvi takav gol u životu, i u prvom dijelu sezone na sličan sam način zabio protiv Uskoka. Samo što sam tada zabio iz igre, ovoga puta sam pogodio iz prekida. Ma često ja pokušavam takve stvari, kroz cijelu karijeru pokušavam zabiti na ovakav način, vjerujem da mi ovo nije posljednji gol s centra. Ali sigurno je za sada najljepši - kaže nam Šešlija, pa dodaje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako ćemo iskreno, a bilo je baš svakavih pokušaja. Znali su moji udarci iz takvih daljina završavati svugdje, debelo iza gola, nekad bi lopta otišla čak u 'aut', a znam da je jednom završila i na tribinama, haha! No, takvi su udarci moj zaštitni znak, prije sam igrao u Famos Vojkovićima, tamo su svi pamtili moje pokušaje iz daljine. Kažem, volim tako opaliti iz polukoraka, pa što bude.

Euforija na tribinama: Od 'jesi lud?' pa do 'doktoreee'

A kakav je osjećaj kada vidite da lopta stvarno ulazi u gol?

- A kakav bi bio, neopisiv. To se teško može opisati riječima, samo sam molio Boga da lopta ne završi na gredi. Ma to je meni veliki gušt, pogotovo kada prilazite lopti, a ljudi na tribinama ili suigrači vide što ćete napraviti, da ćete šutirati s centra. Pa kada čujete ono 'jesi lud, što radiš?' ili neku psovku, a samo tri sekunde kasnije vam svi viču 'doktoreeee', haha.

Što vam je poslije utakmice poručio golman Croatije Pavao Vugdelija?

- Nije ništa, nismo razgovarali. Ali, ja sam u ovom klubu već šest godina, dobro poznajem brojne igrače, puno ih se javilo i čestitalo. Ovo je bio derbi drugog dijela sezone, mi se grčevito borimo za ostanak, a iza sebe imamo dobru priču i dobre rezultate. I onda vam se još u takvoj utakmici poklopi ovaj gol, sve je sjelo na svoje mjesto.

Je li poslije pobjede bila fešta?

- U Blatu je uvijek fešta, pogotovo u našem famoznom Zmajevom gnijezdu.

Sada će i suparnički vratari morati biti puno oprezniji...

- I bolje im je, evo nova utakmica na rasporedu nam je već u subotu, tu nas očekuje težak dvoboj sa Splitom. A ako bude prilike, bit će opet udaraca s centra - završio je dobro raspoloženi Šešlija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića