Obavijesti

Sport

Komentari 212

Pa je li moguće? Petar Bočkaj je opet imao prometnu nesreću

Pa je li moguće? Petar Bočkaj je opet imao prometnu nesreću
3

Petar Bočkaj je imao novu prometnu nesreću. U Osijeku se zabio u drvo i u automobil koji je bio na parkiralištu. Ubrzo je stigla i policija te ga podvrgnula testiranju na alkohol, ali napuhao je 0,0...

VIDEO

Igrač NK Osijeka, Petar Bočkaj, se u ožujku ove godine zabio u benzinsku pumpu nakon koncerta srpskog pjevača Saše Matića u dvorani Gradski vrt kojemu je ovaj nestašni igrač prisustvovao.

Nakon incidenta, Zoran Zekić i ostatak osječke uprave ekspresno su ga izbacili iz momčadi, ali Bočkaj se odučio popraviti i više ne griješiti. Obećao je klubu s Drave kako više neće biti incidenata i vraćen je u momčad. Nažalost, nije mu dugo trebalo da pogazi riječ. I drvo.  

Samo 500 metara od benzinske pumpe

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, igrač Osijeka zabio se u drvo koje je silinom udarca iščupao iz korijena, a zatim skrenuo i u automobil koji je bio parkiran kraj popularne osječke Šibicare.

S Bočkajem je tijekom nesreće u automobilu bio i suvozač, a sve se dogodilo u osječkoj Reisnerovoj 111, u širem centru grada. Bočkaj je vozio isti onaj bijeli Mercedes s kojim se prije nekoliko mjeseci zabio u izlog benzinske postaje. Zanimljivo je što je ta benzinska udaljena samo 500 metara zračne linije od mjesta gdje se danas sudario, što je očito ruta kojom se često kreće.

'Vozio je jako brzo'

- Jako je brzo vozio. Na 500 metara od nesreće je rotor, a Pero je iz njega jako brzo izletio. Čulo se da koči, nagazio je na desnu koja ga je bacila naglo u lijevo. Prešao je preko parkirnih mjesta, preko jednog drveta i zabio se u parkirani auto i zgradu bivše tvornice šibica - rekao nam je svjedok.

Kako dodaje, imao je suvozača, a čovjek koji je to sve vidio im je odmah prišao da vidi jesu li dobro te je zvao policiju i hitnu pomoć.

Policajci su ubrzo stigli na mjesto nesreće te su ga testirali na alkohol, a kako doznajemo, u krvi nije imao alkohola.

- Taman sam bila u toj ulici i dvoumila sam se hoću li ići tom stranom ulice, ali sam krenula suprotno. Sreća je to što nitko nije išao iz suprotnog smjera niti da je bilo pješaka s te strane. Meni su se noge odsjekle. Od kružnog toka je počeo zanositi lijevo pa desno. Na kraju je pokupio drvo i automobil - rekla nam je čitateljica, pa dodala:

- Strašno. I njih dvojica izašli totalno neokrznuti. Meni srce otišlo u pete jer se sve događalo pred mojim očima. Čisti užas - potresno nam je rekla čitateljica.

Inače, mjesto gdje se dogodila prometna nesreća je dosta prometna ulica i sreća je što u tome trenutku nije bilo nikoga. Da se to dogodilo tijekom prijepodneva netko bi stradao, ali ovako se zabio u plavi Daewoo.

Osječani su bili revoltirani kada su vidjeli da je to opet Bočkaj jer je unatoč nedavnoj nesreći opet vozio jako brzo. I dalje su svježe rane od četvrtka kada je Osijek ispao iz Europske lige na penale od CSKA iz Sofije, a upravo je veznjak bio neprecizan u raspucavanju.

Nakon što su se okupili znatiželjni ljudi, igrač Osijeka je nazvao djevojku ili prijateljicu koja je ubrzo došla po njega i odvezla ga. Nakon dvije nesreće, Bočkaj je rekao kako će prodati automobil.

Očevid još traje.

Pokretanje videa...

01:08

Podsjetimo, on je u ožujku ove godine pijan izazvao nesreću nakon koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt na kojem je bio i s kojeg je objavljivao video snimke i postavljao ih na Instagram. Tada se zabio u benzinsku pumpu gdje je lakše ozlijedio djelatnicu, a iz policije su rekli kako nije namjerno izazvao nesreću, već je ubacio u pogrešnu brzinu.

- Ispričavam se zbog onoga što se jučer dogodilo, kao prvo ispričavam se djeci koja ovo čitaju. Ljudi pogriješio sam! Pogriješio sam i beskrajno mi je žao. Ispričavam se svakoj osobi koju je moj sinoćnji čin povrijedio, razočarao ili pak razbjesnio. Najviše se ispričavam onima koje sam spomenuo u prvoj rečenici. Ispričavam se djeci! Djeci koja u meni vide uzor, koja u meni vide nekoga tko žele postati, koji su spremni odricati se i ganjati svoj san kao što sam ja to činio i činit ću. Ispričavam se što sam vas razočarao - rekao je tada igrač Osijeka koji se pokajao za svoje grijehe, no ubrzo su ga čelnici slavonskog kluba pomilovali i vratili ga u momčad. 

Ove sezone prošao je kompletne pripreme i trebao je biti glavni igrač u boju prema što boljem rezultatu u Europskoj ligi, no na kraju je promašio penal u raspucavanju protiv CSKA iz Sofije i njegova momčad je ispala iz daljnjeg natjecanja...

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz