Obavijesti

Sport

Komentari 8

"Pa jedini igrač koji je trčao u Gijonu izašao je u 70. minuti"

"Pa jedini igrač koji je trčao u Gijonu izašao je u 70. minuti"
1

Od prve minute se vidjelo da to nije bila normalna nogometna utakmica, rekao je predsjednik Rayo Vallecana o utakmici Sportinga iz Gijona i Villarreala

VIDEO

Predsjednik Rayo Vallecana Raul Martin optužio je četvrtoplasirani klub španjolskog prvenstva Villarreal za nedovoljno zalaganje u posljednoj prvenstvenoj utakmici protiv Sportinga iz Gijona koji se spasio ispadanja u drugu ligu na račun momčadi iz madridske četvrti Vallecas.

Premda je Rayo u nedjelju pobijedio Levante, njegov petogodišnji boravak u prvoj ligi je završio nakon što je Sporting doma pobijedio Villarreal.

Rayo je ostao na 18. mjestu na tablici, sa samo jednim bodom manje od Sportinga.

Villarreal je već bio osigurao četvrto mjesto koje ga iduće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka te njegov trener Marcelino Garcia nije poslao na teren najbolju momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Villarreal se nije natjecao, niti po pitanju igrača koje je poslao na teren, niti zamjena, niti planirane igre - rekao je predsjednik Raya novinarima u Madridu. 

- Od prve minute se vidjelo da to nije bila normalna nogometna utakmica. Villarreal se uopće nije pripremio za taj susret. Mi smo, pak, prijašnjih godina 'umirali' na terenu u posljednjoj utakmici iz poštovanja prema ostalim momčadima i nogometu - dodao je.

Trener Villarreala Marcelino već je bio iziritirao Rayo i Getafe, drugu momčad koja je ispala iz lige u posljednjem kolu, jer je uoči nedjeljnih utakmica rekao koja bi se momčad trebala spasiti ispadanja. 

On je naime izjavio da će njegova momčad pokušati pobijediti ali da bi mu bilo drago da u prvoj ligi ostane Sporting, momčad u kojoj je svojedobno debitirao kao igrač i u kojoj je ukupno kao igrač i trener proveo 15 godina.

- Jedini igrač Villarreala koji je trčao bio je Leo Baptistao a zamijenili su ga u 70. minuti - rekao je branič Raya Antonio Amaya razočaran nedjeljnim nastupom Villarreala koji je ove godine ispao u polufinalu Europske lige od Liverpoola.

Marcelino se pak branio ukazujući na svoj respekt prema natjecanju.

- Bila je to utakmica jedne momčadi koja se borila za život i druge koja je došla s ispunjenim ciljem - napomenuo je.

Iduće sezone u drugoj ligi će igrati Levante, Getafe i Rayo Vallecano.

U jugoistočnoj radničkoj četvrti Vallecas, gdje je susret pratila Hina, gledatelji su na nogama i 15 minuta nakon završetka susreta nastavili pljeskati svojim igračima, koji su se zatim vratili iz svlačionice i zatekli do kraja ispunjen stadion. 

Navijači, djeca, žene i stariji ljudi emotivnim skandiranjem su se oprostili od prve lige. Trener Paco Jemez i igrači dočekani su ispred stadiona kao junaci.

- Što se nogometa tiče, ovo mi je najtužniji dan u životu - rekao je Jemez.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram