Obavijesti

Sport

Komentari 40

Jel ovo moguće?! Svirao penal Bugarima pola metra van 16!

Jel ovo moguće?! Svirao penal Bugarima pola metra van 16!
1

NEVJEROJATNO Vladimir Jovović bugarskog je protivnika faulirao van šesnaesterca, no sudac je pokazao - na bijelu točku! Igrači su bili u nevjerici, Jovović je još dobio i žuti karton, a utakmica je završila 1-1

VIDEO

Crna Gora remizirala je s Bugarskom u Sofiji 1-1, a utakmicu je obilježila nevjerojatna odluka suca Ruddyja Buqueta koji je u 82. dosudio penal za Bugare.

Crnogorci su u 50. minuti poveli lijepo golom nogometaša Stefana Mugoše koji igra u Južnoj Koreji, već su maštali o tri boda, a onda se ukazao francuski sudac.

Vladimir Jovović bugarskog je protivnika faulirao pola metra van šesnaesterca, no Buquet je pokazao - na bijelu točku! Igrači su bili u nevjerici, Jovović je još dobio i žuti karton, a utakmica je završila 1-1. 

S obzirom na to da je Bugarska bila favorit, i ovo je solidan rezultat, ali ipak nepravda za Jovovića koji je ušao tek nekoliko minuta prije 'faula'... 

- Meč koji će se pamtiti po najvećoj nepravdi nanijetoj 'hrabrim sokolima' i penalu koji je suđen nakon faula pola metra van kaznenog prostora - napisale su Vijesti.me, a složio se i portal Cdm.me:

- Crnogorski nogometaši bili su pred velikom pobjedom, ali je sudac Ruddy Buquet nevjerojatnom odlukom i penalom van kaznenog prostora dao šansu Bugarima.

VIDEO PENALA POGLEDAJTE OVDJE.

Glatke pobjede Francuza i Engleza

Svjetski prvaci Francuzi pobjedom su započeli kvalifikacije za EURO 2020 slavivši kod Moldavije s 4-1, dok su još uvjerljiviji bili Englezi u Londonu protiv Češke (5-0). 

Francuzi su već u prvom dijelu golovima Griezmanna, Varaena i Girouda došli do velike prednosti protiv slabih Moldavaca, Mbappe je povećao u nastavku na 4-0, da bi potom Moldavci postigli počasni gol.

U ovoj skupini Turci su slavili s 2-0 kod Albanije. I polufinalisti SP-a Englezi startali su uvjerljivom pobjedom svladavši na Wembleyu Češku 5-0 uz "hat-trick" Sterlinga. Punu minutažu u porazu Albanije imali su Ardian Ismajli (Hajduk) i Myrto Uzuni (Lokomotiva), dok je svih 90 minuta na klupi ostao Kristal Abazaj (Osijek).

U ovoj skupini su u Sofiji nogometaši Bugarske i Crne Gore odigrali 1-1. 

Rezultati: 

SKUPINA A 

  • BUGARSKA - CRNA GORA 1-1 (Nedeljev 83-11m / Mugoša 50)
  • ENGLESKA - ČEŠKA 5-0 (Sterling 24, 62, 68, Kane 45, Kalas 84-ag)

SKUPINA B

  • PORTUGAL - UKRAJINA 0-0
  • LUKSEMBURG - LITVA 2-1 (Barreiro 45, Rodrigues 55 / Černich 14)

SKUPINA H

  • ALBANIJA - TURSKA 0-2 (Yilmaz 21, Calhanoglu 55)
  • MOLDAVIJA - FRANCUSKA 1-4 (Ambros 89 / Griezmann 24,Varane 27, Giroud 36, Mbappe 87)
  • ANDORA - ISLAND 0-2 (Bjarnarson 22, Kjartrarsson 80)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani