Obavijesti

Sport

Komentari 30

'Pa odvela si djecu u žarište korone, kakva si ti to majka?'

'Pa odvela si djecu u žarište korone, kakva si ti to majka?'
3

Odvela si našu djecu iz Pariza u žarište zaraze. Zanima me zbog čega si prekršila karantenu. Vlada globalna pandemija i rečeno je svima da se ne izlazi van, napisao je Lopez Wandi na Instagramu...

VIDEO

Priča je identična kao u filmovima. Maxi Lopez bio je u braku s Wandom Narom i u isto vrijeme je bio jako dobar prijatelj s Maurom Icardijem, ali to mu je bio pogrešan potez. U međuvremenu je došlo nešto intimnijeg prijateljstva između Wande i Icardija i ona je prevarila svog bivšeg supruga Maxija.

Pokretanje videa...

Wanda Nara 00:31

Sigurno dalje sve znate. Ubrzo su se njih dvoje rastali, a Wanda se udala za Icardija i sa sobom odvela troje djece koje je dobila s Lopezom u braku. 

Europa League - Round of 32 Second Leg - Inter Milan v SK Rapid Wien

Lopez, koji sada igra u Crotoneu, i Icardi su godinama bili smrtni neprijatelji, ali na kraju mu je sve oprostio. No i dalje je ostao na ratnoj nozi s bivšom suprugom. 

Wanda je dosta aktivna na društvenim mrežama i pravovremeno obavještava fanove o tome što radi i gdje se nalazi, a često zna naljutiti i Maxija Lopeza jer objavljuje slike njihove djece. Bacaju drvlje i kamenje jedno po drugome, a sada ju je argentinski nogometaš optužio da je grozna majka jer su se ona i Icardi  zajedno s djecom, vratili nazad u Milano iz Pariza, gdje je inače korona virus na vrhuncu.

- Kakva si ti to majka? Odvela si našu djecu iz Pariza u žarište zaraze. Zanima me zbog čega si prekršila karantenu. Vlada globalna pandemija i rečeno je svima da se ne izlazi van, ali ti si s našom djecom otputovala iz Pariza u Milano. Kakva si ti to majka? - napisao je Lopez na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I think is very fitting for how I feel #friday

Objavu dijeli Maxi Lopez (@officialmaxilopez)

On je s Wandom dobio tri sina, ali idila je završila kada je postao dobar prijatelj s Icardijem. Inače, njih dvojica su zajedno igrala 2013. godine u Sampdoriji, a iako mu je zabio nož u leđa, Lopez je nekoliko puta zahvalio Icardiju jer mu je otvorio oči i jer je odveo Wandu od njega. Obitelj Icardi inače živi u Parizu gdje Mauro igra za PSG.

Možemo reći kako je Lopez s pravom ljutit na Wandu jer je u Italiji zaraženo više 90.000 ljudi, a najpogođenija je Lombardija, regija u kojoj se nalazi Milano, tamo se broj popeo na 41.000.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet