Obavijesti

Sport

Komentari 50

Pa ovo je najgora Njemačka od 1964., a krivac je - Guardiola?!

Pa ovo je najgora Njemačka od 1964., a krivac je - Guardiola?!
1

Njemačka u 2018. od 13 utakmica ima četiri pobjede, od toga jednu u službenim utakmicama! Legenda Kaiserslauterna za to krivi Guardiolu i njegov stil nogometa koji je uveo u Bayern kad ga je trenirao

VIDEO

Njemačka je imala 2-0 kod kuće protiv Nizozemske u zadnjem kolu Lige nacija pa je prosula sve u zadnjih pet minuta kad su Promers i Van Dijk donijeli Nizozemcima bod, a Hrvatskoj status nositelja u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Hrvatska ima status nositelja! Oranje remijem do završnice...
Hrvatska ima status nositelja! Oranje remijem do završnice...

Nijemci su ovim 2-2 remijem zaključili jednu od najlošijih godina u povijesti reprezentacije jer su u 2018. godine od 13 utakmica slavili u samo njih četiri!

Mizernih 30.8 posto pobjeda najgori je postotak njemačke reprezentacije od 1964. godine. Može li lošije? Može, pazite sad, od te četiri pobjede tek jedna je bila u službenim utakmicama (2-1 protiv Švedske na SP-u), tri su stigle u prijateljskim susretima (2-1 protiv Saudijske Arabije, 2-1 protiv Perua i 3-0 protiv Rusije).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije tu kraj lošim vijestima za Njemačku, koja je i prije susreta protiv Nizozemske ispala u niži rang Lige nacija.

Prosipanjem bodova protiv Nizozemske Nijemci su ugrozili status nositelja u kvalifikacijama za Euro i sad moraju navijati da Poljska ne pobijedi Portugal koji je osigurao prolazak na završni turnir Lige nacija.

Krivac za ovo stanje u njemačkom nogometu? Ako pitate legendu Kaiserslauterna i bivšeg reprezentativca Zapadne Njemačke, Hansa Petera Briegela (63), krivac je trener Manchester Cityja Pep Guardiola.

- To je sve njegova krivica! Prevario nas je kad nam je govorio da je za pobjedu dovoljno imati 75 posto posjeda lopte - rekao je Briegel o Guardioli, koji je vodio Bayern od 2013. do 2016. godine i u Bundesligu je uveo 'tiki-taku'.

- U nogometu je rezultat važniji od toga tko kontrolira posjed, to nije dovoljno. Pogledajte samo Francusku i Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Može se pobijediti i tradicionalnim stilom igre - dodao je Briegel.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu