Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sjevernoirska tragedija na De Kuipu, Belgija prva na Euru!

Sjevernoirska tragedija na De Kuipu, Belgija prva na Euru!
1

Pravu dramu vidjeli su gledatelji u Rotterdamu gdje je Nizozemska bila na rubu poraza od Sjeverne Irske, ali je na koncu slavila s 3-1 i preuzela vrh ljestvice skupine C

VIDEO

Nogometna reprezentacija Belgije kao prva se plasirala na Europsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u 12 gradova u 12 europskih zemalja.

Belgija je u susretu sedmog kola I skupine pobijedila San Marino s 9-0 upisavši i sedmu pobjedu u skupini uz gol razliku 28-1.

Golove za brončane s posljednjeg SP-a u Rusiji zabili su Lukaku (28, 41), Chadli (31), Brolli (35-ag), Grandoni (43-ag), Tielemans (45+1), Benteke (79), Verschaeren (84-11 m) i Castagne (90).

Korak do EP-a u skupini I je i Rusija koja je pobijedila Škotsku s 4-0. Škoti su se dobro držali skoro sat vremena, a potom su se "raspali". Golove za "Zbornaju" zabili su Dzjuba (57, 70), Ozdoev (60) i Golovin (84).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Preokret Nizozemaca

Pravu dramu vidjeli su gledatelji u Rotterdamu gdje je Nizozemska bila na rubu poraza od Sjeverne Irske, ali je na koncu slavila s 3-1 i preuzela vrh ljestvice skupine C.

Gosti su poveli u 75. minuti golom Magennisa, no pet minuta kasnije izjednačio je Depay. Gosti su do sudačke nadoknade držali važan bod, ali su De Jong golom u prvoj minuti nadoknade i Depay pogotkom u četvrtoj minuti sudačkog dodatka donijeli Nizozemcima važne bodove.

U skupini G Poljska i Austrija su upisale važne pobjede na putu prema EP-u, a u igru za europsku smotru vratila se i Sjeverna Makedonija koja je srušila Sloveniju s 2-1 uz dva gola Elmasa, dok je iz penala na kraju smanjio Iličić.

Poljska je u Rigi pobijedila Latviju sa 3-0, a junak utakmice bio je trostruki strijelac Robert Lewandowski (9, 13, 76). dok je Austrija Beču bila bolja od Izraela s 3-1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu