Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pa ti idi iz Chelseaja: Restoran Luiza na udaru loših recenzija

None Foto: Reuters/Screenshot

David Luiz (32) na zadnji je dan prijelaznog roka 'zamijenio strane' u Londonu. Prešao je iz Chelseaja u Arsenal, a bijesni navijači 'bluesa' su se na svoj način odlučili obračunati sa brazilskim stoperom

Tanjur je stigao, a na njemu je osim hrane bilo i nekoliko valovitih vlasi. Osim toga, mnogo je izmeta štakora po podu pa ovaj restoran ne preporučujem nikome, jedna je od mnogobrojnih loših recenzija kojima su na TripAdvisoru ljutiti fanovi Chelseaja 'bombardirali' novog stopera Arsenala, Davida Luiza (32).

Foto: TripAdvisor

Podsjetimo, brazilski stoper koji je donedavno igrao za Chelsea odlučio je bojkotirati posljednje treninge londonskog kluba kako bi ga pustili u redove gradskog rivala. To se i dogodilo nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka kad je brazilski stoper predstavljen kao novo pojačanje Arsenala, dok se još samo mora riješiti papirologija.

Foto: TripAdvisor

Na udaru se našao njegov talijanski restoran Babbo koji je obasipan lošim recenzijama, ali i ponekom dobrom jer su navijači Arsenala odlučili stati u obranu svog novog defenzivca. Bilo kako bilo, navijači su na 'inovativan' način odlučili pokazati što misle o njegovom prelasku u redove gradskog rivala.

Pre-Season Friendly - Chelsea v FC Barcelona | Autor: KIM KYUNG-HOON Foto: KIM KYUNG-HOON

Pretpostavlja se kako će David Luiz ubrzo biti predstavljen i preko službenih kanala, a spominje se kako su 'topnici' platili Chelseaju oko 8 i pol milijuna eura, dok će brazilski stoper potpisati na dvije godine.

Komentari (10)
  • Ovp.ocjenjivanje preko aplikacija je sra... Treba kazneno goniti svakoga tkonje slagao ili izmislio laz za neki restoran, apartman, kafic.... Pa postoje i sluzbeni ucjenjivaci..

    8. 8. 2019,   22:26
  • Neka napravi isto kao i Steam kad se review bomb neka igra kad neki izdavač napravi neko sr-nje. Ukoliko je previše negativnih recenzija u kratkom vremenu onda se te recenzije izuzimaju od ostalih. Problema više nema

    8. 8. 2019,   19:21
  • Igrac koji jednu utakmicu odigra briljantno i onda slijedecu kiksa kao amater i tako u krug, ko da mu je lovren brat

    8. 8. 2019,   22:12