Obavijesti

Sport

Komentari 18

'Pad aviona nije bio nesreća, istražite nogometnu mafiju!'

'Pad aviona nije bio nesreća, istražite nogometnu mafiju!'
1

Berenice Schkair je nekoliko mjeseci bila u vezi s argentinskim napadačem, a u utorak je na društvenim mrežama objavila teške optužbe. Za nestanak aviona krivi sportsku mafiju!

VIDEO

Istražite nogometnu mafiju jer ne vjerujem da je ovo bila nesreća, poručila je bivša djevojka argentinskog nogometaša Emiliana Sale koji je nestao u ponedjeljak na letu iz Nantesa prema Cardiffu.

Berenice Schkair je nekoliko mjeseci bila u vezi s argentinskim napadačem, a u utorak je na društvenim mrežama objavila poruke sa teškim optužbama.

Najprije se javila na Twitteru kratkom porukom, a potom je na Instagramu objavila nekoliko zajedničkih fotografija i napisala:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želim se probuditi i shvatiti da ovo nije istina. Molim vas, istražite što se dogodilo Emilianu Sali jer ne vjerujem da je to bila nesreća i da su prekinuli potragu zbog lošeg vremena. Ne mogu vjerovati da su potragu odgodili za idući dan, da su bez veze izgubili vrijeme umjesto da ga traže. Osjećam se bespomoćno, ovo je noćna mora - piše Berenice pa nastavlja:

- Slomljena sam. Osjećam bol, strah, bijes, nemoćna sam jer ne mogu napraviti ništa. Emi, budi snažan kao uvijek, ti si borac. Čekamo te.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Investiguen no dejen de buscarlo por favor !!! porque no puedo creer este accidente ni que suspendan una búsqueda por mal clima . No puedo creer que suspendan la búsqueda hasta mañana que pierdan tiempo horas y no hagan nada siento impotencia .. No puedo parar de pensar en vos que estés bien sano y salvo Los sueños tienen fecha de caducidad? en un segundo tu vida puede cambiar.. somos polvo somos efímeros en este universo. Donde ocurren tantas injusticias , y por esto lo que más me arrepiento es no haberte dicho todo lo que me sale del corazón. Yo no se expresarme y eso es algo que creo que voy a aprender ahora en adelante. Los que me conocen saben el brillo en los ojos que tengo al hablar de vos. Tuve la suerte de conocerte. Todo cambia porqué pasan estas cosas? Porque un hombre luchador fascinante lleno de proyectos trabajador buena persona y dedicado a su trabajo y a su familia le ocurren estas cosas. Porque no se cumplen los sueños ? Porque ??!! Tengo el corazón roto. no puedo aceptarlo. Aparece con fuerza como siempre Emi. siento dolor miedo rabia y impotencia de no poder hacer nada desde acá me siento inútil .. 💔💔💔💔fuerza como siempre vos sos luchador emi yo sé que si.. sos fuerte.. te estamos esperando @emilianosala9 ... 💗💗💗🌟🌟🌟 busquen hasta encontrarlo con vida !!! siguen pasando las horas. Esperemos antes de editar noticias falsas y respeto a la familia. Tengo fe !!!! Y esperanza .

A post shared by 𝓑𝓮𝓻𝓮𝓷𝓲𝓬𝓮 🐚🌸 (@bereniceschkair) on

Argentinski napadač je prije nekoliko dana prešao u Cardiff u transferu vrijednom 17 milijuna eura, a u Wales je letio privatnim zrakoplovom predsjednika svog novog kluba.

Nestali avion tražili su u ponedjeljak do 2 ujutro, potraga je morala biti prekinuta zbog lošeg vremena, a nastavila se u utorak ujutro. Avion i dalje traže dva helikoptera, dva aviona i brod koji su pregledali 1600 km2 područja.

Pokretanje videa...

00:31

- U 20.23 sata primili smo poruku da je mali avion nestao s radara blizu Alderneya. Odmah smo pokrenuli masivnu potragu i operaciju spašavanja u koju su bili uključeni helikopteri i brodovi. U avionu je bilo dvoje ljudi, a potragu smo morali prekinuti u dva ujutro, zbog pogoršanja vremena. Potraga je nastavljena u utorak ujutro, ali još nema traga avionu - objavila je u utorak policija Guernseya, drugog otoka po veličini u Kanalskom otočju.

Vjeruju kako je avion, koji je u Cardiff trebao sletjeti u ponedjeljak navečer, nestao u blizini nenaseljenog otoka Alderneya.

Posljednje Saline riječi: Avion izgleda kao da će se raspasti...
Posljednje Saline riječi: Avion izgleda kao da će se raspasti...

Francuski su mediji objavili i posljednju poruku koju je Sala poslao prijateljima, odmah nakon što se ukrcao u avion.

- Ušao sam u avion koji izgleda kao da će se raspasti. Idem u Cardiff. Sutra ću već trenirati s novim suigračima. Ako vam se ne javim za sat - sat i pol, ne znam hoće li poslati nekoga da me traži... Bojim se - rekao im je napadač.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka