Obavijesti

Sport

Komentari 4

Padobranac i 'kitesurfer' želi u Rio: Marijo Možnik lovi normu

Padobranac i 'kitesurfer' želi u Rio: Marijo Možnik lovi normu
8

Marijo Možnik se uz gimnastiku bavi još i mnogim ekstremnim sportovima, poput snowboardinga, kitesurfinga te padobranstva. Uskoro će loviti normu za OI 2016.

VIDEO

Europski prvak i brončani sa Svjetskog prvenstva u Kini u gimastičkoj spravi preča, Marijo Možnik, sljedeći vikend nastupa na Svjetskom kupu u Osijeku, a krajem listopada na SP-u u Glasgowu, gdje lovi normu za Rio.

Normu za Olimpijske igre ostvaruju samo osvajači medalje.

- Imao sam tešku ozljedu ramena i zadnja dva mjeseca sam naporno radio na njenu saniranju. Forma raste i spreman sam za meni najdraže natjecanje, Svjetski kup u Osijeku, a zatim i za SP u Glasgowu - rekao je Možnik, koji već tri godine predaje gimnastiku na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

- Dosta radim na obrazovanju i zahvalan sam KIF-u što mi izlazi u susret zbog obaveza. Bavim se još i mnogim ekstremnim sportovima, poput snowboardinga, kitesurfinga, bungee jumpinga te padobranstva. Skoro nikad me nećete vidjeti doma ili za nekom tehnološkom spravom - objašnjava Marijo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo je zbog takva duha odlučio pokrenuti kampanju #probudistrast putem interneta.

- U životu imam bezbroj strasti osim gimnastike. Aktivnosti u prirodi, na otvorenom, i slično. I želja mi je kroz kampanju druge ljude potaknuti na potragu za vlastitim strastima - zaključio je europski prvak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića