Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pala je Srbija! Sjajna Hrvatska razbila u Sisku najveće rivale...

None Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Fantastične Barakude prezentirale su u Sisku sjajnu igru i pobijedile Srbe 12-9 u 6. kolu Europa kupa. Hrvatsku je predvodio sjajno Maro Joković s četiri gola, Marko Macan je dodao dva...

U zadnja tri susreta, Hrvatska nije imala lijeka za sjajne vaterpoliste Srbije, aktualne europske prvake iz Španjolske. Dva puta smo nesretno izgubili, jednom ispustili pobjedu na samom kraju, ali ovaj put je došlo vrijeme za našu pobjedu. 

Fantastične Barakude prezentirale su u Sisku sjajnu igru i pobijedile Srbe u 6. kolu Europa kupa. Obje reprezentacije su već osigurale završnicu Europa kupa koje će biti u Zagrebu od 5. do 7. travnja, te je ova utakmica bila skroz nebitna, no nijedna utakmica između najboljih vaterpolskih reprezentacija na svijetu nije nebitna.

Napeto, kao i uvijek krenula je utakmica između svjetskih, olimpijskih i europskih prvaka, apsolutnih vladara svjetskog vaterpola. Hrvatska je žestoko ušla ušla u utakmicu na krilima sjajnih navijača, ali jaki Srbi nisu se dali. Presudila je nevjerojatna treća četvrtina koju smo dobili sa 5-2 i otvorili su put prema pobjedi. Utakmicu smo u zadnjoj četvrtini mirno priveli kraju i pobijedili sa 12-9.

Hrvatsku je predvodio sjajno Maro Joković s četiri gola, Marko Macan je dodao dva, a po jedan su postigli Andro Bušlje, Lovre Miloš, Josip Vrlić i Xavi Garcia. Po dva gola za Srbiju postigli su Dušan Mandić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Filip Filipović.

Barakude su tako završile na prvom mjestu u skupini ispred Srbije i Rumunjske,

 

 

 

Komentari (39)
  • Svaka čast barakude, Srbeki nisu imali šanse, utakmica 2 najveća Svjetska rivala u sjeni Dinamovih juniora...

    12. 3. 2019,   19:19
  • Bravo barakude

    12. 3. 2019,   19:13
  • Bravo.

    12. 3. 2019,   19:09